PDA

Pogčedajte punu verziju : Tektonic, wtf?

nesh
22. 12. 2005., 12:28
Prijavio se za tektonic VPS hosting (btw odlični uslovi), kad oni meni:
In order to complete the setup of your account we require further verification of your identity.

The information we require is:

- Copy (front and back) of credit card used to place the order.
- Copy of photo id. Valid forms of ID are state issued or passport.

Please scan the appropriate documents and fax to 1-610-906-XXXX.

Stvarno, da li oni misle da sam rasao na banani pa ću svakom ko mi pošalje e-mail da šaljem sve to!

Odgovorio sam im (direktno na njihov support mail) da ću im sve to poslati kada mi potvrde (PGP potisanim) mail-om.

Čekam odgovor....

Petar Marić
22. 12. 2005., 12:51
Sstandardna procedura za našu zemlju i sve ostale gde postoji visok stepen rizika od prevare.

Mada si u pravu što tražiš (neku vrstu) formalnog zahteva za isti preko sigurnog kanala.

MorenoArdohain
22. 12. 2005., 14:58
Naravno, maskiraj neke brojeve sa CC

dinke
22. 12. 2005., 15:12
Ista priča. I ja sam kroz sve to prošao kada sam se subscribovao na svoj sadašnji hosting (webair.com).

Šta da ti kažem, i mene nervira, ali imaj u vidu da smo među vodećima po carding-u čak i u 2005-oj tako da apsolutno razumem ljude zbog toga. Kao što ti reče Moreno, samo maskiraj većinu brojeva na CC-u kad šalješ i biće ok.

nesh
22. 12. 2005., 16:44
Ista priča. I ja sam kroz sve to prošao kada sam se subscribovao na svoj sadašnji hosting (webair.com).

Šta da ti kažem, i mene nervira, ali imaj u vidu da smo među vodećima po carding-u čak i u 2005-oj tako da apsolutno razumem ljude zbog toga. Kao što ti reče Moreno, samo maskiraj većinu brojeva na CC-u kad šalješ i biće ok.

Ma nije prob u slanju, nego da to zatraze preko mail-a (jos i nepotpisanog), a ovamo kao proveravaju ;).

zextra
22. 12. 2005., 19:02
kad dobijes potpisan mail, proveri u headeru ip mailservera, i uporedi da li se ip slaze sa dns mx recordom za njihov domen...

MorenoArdohain
22. 12. 2005., 19:25
Pa ako je From email od tekronica, onda nije sumnjivo..
Posto ces ionako maskirati neke brojeve sa cc

Pravis od muve slona