PDA

Pogčedajte punu verziju : Редизајн или не - Grappolo group


Miroslav
07. 11. 2011., 17:03
План ми је да мало унапредим Интернет продавницу рачунара.
Ако можете да ми кажете који вам се сајт више свиђа:
1.) Да ли овај: http://www.grappologroup.com/
2.) Или овај нови који можете да видите само на слици пошто још није завршен: http://www.grappologroup.com/novi.png
Само горњи део насловне је завршен али можете да закључите о чему се ради и стекнете добар утисак. Интересујем да знам да ли да наставим са редизајном или останем на старом.

Унапред хвала :)

mileusna
07. 11. 2011., 17:33
Koliko vidim nije u pitanju neki radikalni redizajn sa promenom interfejsa već više "face lifting". Novi deluje malo čistije u headeru, mada mi ovaj prostor gde su proizvodi deluje prenatrpano sa ovim silnim ikonicama USB, WiFi i sl, to bih možda ostavio ipak za stranu samog proizvoda gde je pun opis i karakteristike, a ne ovako na naslovnoj.

salebab
07. 11. 2011., 17:56
Super je što hoćete da unapredite prodavnicu, ali zašto ste izabrali redizajn sajta kao opciju za tako nešto? Nekada je potrebno ispraviti samo neke sitnice i to može zaista unaprediti prodavnicu. Moj savet vam je da krenete da sređujete deo po deo sajta i evo vam par stvari koje su mi prvo upale za oko:

Navigacija sa leve strane - ispravite bugove u sadašnjem dropdown meniju. Na primer, na laptopu, u prvom skrolu, kada pređem mišem preko "Ostalo", ne vidim sve stavke. Probajte i da ta polja (link blok) budu malo veća i da se meni ne zatvara odmah nakon što izađem iz njega... S druge strane, na novom dizajnu taj meni sa desne strane je prevelik, otišao je dole u nedogled...

Istaknite linkove "Akcija rasprodaja" i "jeftini računari". Pretpostavljam da su vama te dve kategorije vrlo važne i one trebaju da razbijaju prodaju. Na trenutnom sajtu su one u headeru i nisu nešto upečatljive, tako da se mogu nekako istaći dosta više. U novom dizajnu ih i nema u prvom skrolu...

ljtruba
07. 11. 2011., 20:50
Meni je novi dizajn drasticno bolji, ali treba jos na njemu raditi