PDA

Pogčedajte punu verziju : Potreban dizajner / arhitekta


oksite
01. 09. 2006., 11:59
Pozdrav svima,

Potreban je dizajner / arhitekta koji moze da prebaci a-view.jpg u w-view.jpg model, pogledajte www.danetsol.com/k-c/a-view.jpg i www.danetsol.com/k-c/w-view.jpg. Slike su za website za novo naselje na Karibima, molim vas da imate na umu bujnu vegetaciju i da je celo naselje u prvoj klasi kvaliteta za ovu vrstu apartmana, kao i da je opremanje prostora u kombinaciji americkog i evropskog stila, s obzirom da ce ponuda biti na oba kontinenta. Na kraju, rok za izradu 15 "tlocrta" je najvise 15 dana, pocetak projekta sledece nedelje. Uslovi placanja 30-50% unapred, zavisno od cene.

Molim vas da vase ponude posaljete na office@danetsol.com, najkasnije do kraja vikenda. Vasa ponuda mora biti za izradu 15 modela, konacan broj modela bice poznat pocetkom sledece nedelje.

Pozdrav,
--Damir

oksite
02. 09. 2006., 19:39
Danas smo jos blizi ka onome sto je potrebno za ovaj projekat. Pogledajte scanove iz www.danetsol.com/k-c/scans.zip, za svaki tip apartmana i studija potreban je fotorealisticni 2D i 3D model sa blizom okolinom objekta za 2D i verovatno 3D modele (nacrti samih apartmana bice dostavljeni najkasnije u utorak). Rok za izradu je pomeren na 3 nedelje, odnosno 1/3 ukupnog posla nedeljno. Primeri prethodnog rada u 2D i 3D su obavezni.

Srdacno,
--Damir