PDA

Pogčedajte punu verziju : PHP kod u .TPL fajlu


bokey
26. 11. 2006., 19:49
Pozdrav ljudi,

Postoji li nacin da u tpl fajl dodam php code?


<?php ?> sam prob'o i ne radi :)

Hocu da dodam cutenews na jednoj strani.

Ilija Studen
26. 11. 2006., 19:51
Pozdrav ljudi,

Postoji li nacin da u tpl fajl dodam php code?


<?php ?> sam prob'o i ne radi :)

Hocu da dodam cutenews na jednoj strani.

Koji je template engine u pitanju (čisto informativno: ima ih više ;) )?

Ako je Smarty u pitanju pogledaj ovu stranicu:
http://smarty.php.net/manual/en/language.function.php.php

bokey
26. 11. 2006., 20:32
Koji je template engine u pitanju (čisto informativno: ima ih više ;) )?

Ako je Smarty u pitanju pogledaj ovu stranicu:
http://smarty.php.net/manual/en/language.function.php.php

Probao sam i te tagove, nece tako a ne znam koja je sorta enginea u pitanju ne znam ni kako da proverim.

cvele
26. 11. 2006., 20:50
o kojoj se aplikaciji radi ? verovatno koristi ili smarty, fast ili neki drugi popularni engine. btw nemoras da inkludujes tako fajl... mozes da ga zadas u php fajlu koji poziva taj tpl

bokey
26. 11. 2006., 21:36
o kojoj se aplikaciji radi ? verovatno koristi ili smarty, fast ili neki drugi popularni engine. btw nemoras da inkludujes tako fajl... mozes da ga zadas u php fajlu koji poziva taj tpl


www.eosdoo.com

neki Qcart sam jebawao, pa hocu news da dodam-onaj cutenews

bokey
03. 12. 2006., 16:32
Ljudi program radi uz pomoc nekog TPL parsera,

Ajd ako neko ovo razume da mi kaze:
Koji kod da dodam u fajlu index.php koji poziva tpl fajlove kako bi u tpl fajlu: categories_menu.php u bloku LIST_FOOTER inkludovao php fajl /cutenews/show_news.php

Unapred zahvalan.