PDA

Pogčedajte punu verziju : streaming Le Web 3 - Paris


blogowski
11. 12. 2006., 12:57
Ko hoce da slusa in-live predavanje Dave Sifry, Founder & CEO Technorati, imate prenos uzivo na Vpod.TV (http://live.vpod.tv/). Predavanje pocinje u 14h. U navigaciji u sredini strane samo kliknite na LIVE, a na PROGRAM imate ceo program predavanja za danas i sutra sa konferencije Le Web 3 Paris (http://www.blogowski.eu/2006/12/11/le-web-3-paris/)

blogowski
12. 12. 2006., 13:24
U okviru iste konferencije, koja se danas zavrsava, od 18h30 do 18h50 Michael Arrington iz Techcrunch (http://www.techcrunch.com/)-a drzi predavanje na temu
"What are the latest start-ups doing with web2.0 ? "
U streamingu mozete da ga gledate na istoj onoj adresi (http://live.vpod.tv/) koju sam ostavio juce.

Dejan Bizinger
14. 12. 2006., 22:05
U jednom momentu sam hteo da odem na tu konferenciju. Platio bi 300 evra zbog samih imena tamo i sto organizuje Loic LeMeur (http://www.loiclemeur.com) po nekima najpoznatiji evropski bloger, ali nisam zbog dodatnih troskova oko putovanja, smestaja i viza. Na kraju se ispostavilo da je dobro sto nisam otisao posto kako pisu na komentarima je bilo prilicno razocarajavuce. Posebno je zanimljivo citati na TechCrunch UK sta je pisao sada vec bivsi urednik UK & Ireland izdanja TechCrunch koji je kritikovao Loica sto je politizovao skup i pozvao politicara koji je pre nazvao pobunjene Arape u Francuskoj (kada je bila pobuna) olosem. Nakon toga Sem Sethi je dobio otkaz od Michael Arringtona.

Mozete procitati zanimljiv tekst i jos zanimljivije komentare o Le Web3. Ja sam zaista mislio da je to vrhunski evropski event ali svako moze da pogresi u proceni. Ne treba zvati politicare na biznis skup jedino ako sam taj politicar nije ekstra biznismen. Ja vidm samo jednog takvog potencijalnog kandidata za SOL.

http://uk.techcrunch.com/2006/12/11/le-web3-the-good-bad-and-ugly/
http://www.crunchnotes.com/?p=322

Poznati irski bloger Tom Raftery trazi povracaj novca:
http://www.tomrafteryit.net/le-web-3-i-want-a-refund/

Moram da kazem da sam se razocarao u Loica citajuci sve ove komentare. Bolje ne organizovati konferenciju nego organizovati konferenciju gde ucesnici nece otici sa konferencije zadovoljni i srecni sto su platili ulaznicu.

blogowski
14. 12. 2006., 22:17
Da Dejane, pratio sam detaljno sta se desavalo na konferenciji (i ako nisam bio tamo) jednostavno to je skandalozno sta je uradio Loîc (mada sam ti onaj dan u mail-u skrenu paznju na taj njegov politizam koji pokusava da nametne u profesionalnom zivotu koji me jako nervira, a i ne samo mene :))

Hteo sam da napisem nesto na blogu o tome, pa me posle mrzelo misleci da uglavnom nikoga ne interesuje sta se desavalo tamo :))

Evo ti par (http://www.tomrafteryit.net/le-web-3-renamed-loic-pronounced-le-week/) linkova (http://blog.businessquests.com/2006/12/le_web_3_hacked.html) o tome (http://www.sierralog.com/stories/3056857/), anglo-saksonskih blogova

Inace niko nije znao da ce Nicola Sarkozy da se pojavi, to je kao bilo super iznenadjenje :)) Mislim, da dovedes politicara u sred izborne kampanje na profi seminar gde je 60% stranaca, treba biti idiot

****
Edit:
pogledaj kako je prosao politicar (http://www.flickr.com/photos/andreasm/320531781/) koji se pojavio na seminaru :))