PDA

Pogčedajte punu verziju : Extranet/Groupware Open Source


mungos
27. 09. 2005., 11:16
Moze neko da preporuci dobru open source web-based extranet aplikaciju, platforma nije bitna. Neke od opcija su: upload fajlova, postavljanje screen shotki, jednostavna konverzacija.

Milos Vukotic
13. 04. 2006., 21:48
Veceras probah nekoliko komada (sa opensourcecms.com) i zakljucih da je to apsolutno pre-****ing-komplikovano, potrosio bih nekoliko dana da objasnim ljudima (barem ovima koji se nebi razbjezali) cemu to sluzi i kako se koristi... :)

Potreban i dovoljan mi je upload fajlova, moze (a i ne mora) jos i todo list... Ili da sjednem i napravim to sam? Any suggestions? :)

Mungose, da nisi mozda naletio na nesto fino u medjuvremenu? Pretpostavljam da jesi, cim si se "ucutao"... :)

mungos
15. 04. 2006., 12:19
Tada sam detaljno pročačkao dosta free tih stvari, uključujući i neka wiki rješenja i nisam pronašao ništa što iole valja bilo čemu...

Uglavnom meni je tada zahtjev bio da ne može Basecamp da se koristi, nego da mora custom rješenje koje bi bilo na firminom serveru. Ja sam krenuo onda nešto da projektujem za in-house potrebe, kako sam u međuvremenu prestao tamo da radim tu se stalo.

mungos
15. 04. 2006., 12:21
Tada sam detaljno pročačkao dosta free tih stvari, uključujući i neka wiki rješenja i nisam pronašao ništa što iole valja bilo čemu...

Uglavnom meni je tada zahtjev bio da ne može Basecamp da se koristi, nego da mora custom rješenje koje bi bilo na firminom serveru. Ja sam krenuo onda da projektujem interfejs aplikacije za in-house potrebe, kako sam u međuvremenu prestao tamo da radim tu se stalo.

Misko
16. 04. 2006., 23:10
Probajte eGroupware ima ga na sourceforge.net... masivan je ali je dobar po meni...

Milos Vukotic
17. 04. 2006., 00:10
Sto znam, moje iskustvo je prilicno slicno Mungosovom, barem sto se dijela sa "probanjem" tice -kao da ljudi koji su to pravili nikad prije nisu koristili nesto slicno, pa tovare mail, forume, chat i slicne gluposti a zaboravljaju sasvim logicne i ocigledne stvari... :-|

Uglavnom, odlucio sam da probam s Acollab-om...