PDA

Pogčedajte punu verziju : Pozitivna strana trača


Miloje Sekulic
15. 09. 2007., 21:41
O konferenciji (http://www.imcwomkonferencija.com/) organizatori kažu:
"M&C WOM Konferencija nije samo još jedna konferencija u nizu.
Ovu smo konferenciju doživjeli kao način da i mi sami naučimo nove strategije, upoznamo se s uspješnim projektima i istražimo budućnost upravljanja onime čime se ljudi bave otkad je svijeta — a to je trač.":1094:

Teme:
* Što je zapravo Word of mouth?
* Koja je razlika između
online i offline WOM-a?
* Funkcionira li masovno oglašavanje?
* Kako reagirati na razvoj WOM-a?
* Kako pozitivno iskoristiti trač?
* Kako blogovi utječu na javno mnijenje?
* Kako od bloga napraviti snažan komunikacijski alat?

Učestvuju (pored ostalih):

Domagoj Bebić
Domagoj Bebić je profesor asistent Novih medija na Fakultetu političkih znanosti Zagreb. Područje Domagojeva interesa, između ostalog obuhvaća i korelaciju između demokracije i Novih medija. Istražuje kako se novi mediji mogu koristiti u svrhu prevladavanja krize u javnoj komunikaciji te istražuje koliki je potencijal novih medija u poticanju građana da se uključe u dijalog.

Marko Rakar
Informatičar u duši, filozof po edukaciji, poduzetnik po zanimanju. Marko Rakar je jedan od najistaknutijih blogera u Hrvatskoj. Autor je brojnih članaka u domaćim i stranim medijima o primjenama informatičke tehnologije u grafičkoj industriji, upravljanju tvrtkama i svakodnevnom poslovanju. Jedan je od pionira interneta u Hrvatskoj.

IvkaIMC
04. 10. 2007., 16:52
Pozdrav!
IMC Agenciju, članove njenog tima i reference možete pogledati na www.imcagencija.hr.

I ovim putem pozivamo sve da nam se pridruže u učenju o ovoj novoj strategiji u PR-u, čiju je vrijednost nedavno potvrdilo i istraživanje kompanije Nielsen http://imc-agencija.hr/en/news/view/120/