PDA

Pogčedajte punu verziju : Stalno zaposlenje, Novi Sad, 2 mesta


Ilija Studen
09. 10. 2007., 10:37
Mi smo A51 Development i autori smo activeCollab (http://www.activecollab.com/) projekta. Trebaju nam 2 posebne osobe kako bismo zajedno pružili najbolju uslugu i proizvod mušterijama. Ako si:

1. Komunikativan i strpljiv sa ljudima, a uz to poseduješ osnovna tehnička znanja (razlikuješ FTP od PDF-a ili možeš to da naučiš za 15 min) tvoj posao bi bila pre-sales i osnovna tehnička podrška, pisanje i održavanje dokumentacije, moderisanje i uređivanje foruma i bloga i slično.

Potreban je:

* Jak pisani engleski

2. Razumeš se u web development i znaš kako da podesiš skriptu, a pri tom ne planeš svaki put kada ti tehnički slabo upućena osoba postavi "glupo" pitanje već joj strpljivo objasniš i pomogneš. Tvoj posao bi bila tehnička podrška u smislu održavanja i popravljanja activeCollab instalacija u produkcionom okruženju.

Potrebno je:

* Jak pisani engleski
* Poznavanje LAMP platforme, podešavanja i održavanja web aplikacija na istoj
* Iskustvo u razvoju PHP aplikacija

Posao je u kancelariji u centru Novog Sada, od 9 - 17, svakog radnog dana. Vikendom ne radimo osim u slučaju preke potrebe. Nakon probnog perioda od 3 meseca dobijaš posao za stalno uz kompletan paket (registrovan na stvarnu platu, penziono, zdravsteno itd).

CV šalješ na hi@a51dev.com.

Ako nisi zainteresovan za ovaj posao, ali znaš nekog ko jeste opet može da bude dobro. Preporuči nam osobu i ako je primimo na probni rad dobiješ 50e. Kada joj ponudimo stalno zaposlenje (nakon 3 meseca) dobiješ još 250e.

Ilija Studen
13. 10. 2007., 09:43
Case closed. Hvala svima koji su se javili! :)