PDA

Pogčedajte punu verziju : Generisanje sadržaja sajta iz administracije


flip91sb
13. 11. 2007., 21:26
!!!treba mi nesto sto ce mi omoguciti da automatski ubacujem nove stvari na sajt nesto kao online admin!!neki predlog kako to da uradim!:please:

chux
13. 11. 2007., 21:59
Za početak se registruj na neki od free blog servisa za vežbu, wordpress.com blogspot.com itd. Tu ćes moći da ubacujes nove sadržaje i da vežbaš dok malo ne uđeš u tematiku da bi kasnije održavao neki CMS portal na iznajmljenom hostingu ako ti je to cilj.

dootzky
14. 11. 2007., 14:49
nije mi jasno sta znaci tacno 'ubacivanje novih stvari', mozda mislis na cele strane, slike, sadrzaje, menije, kalendarske unose i sl, ali u svakom slucaju - tebi verovatno treba neko gotovo resenje. ako je blog u pitanju, probaj WordPress, ako je neki mini sajt, probaj Drupal ili Joomlu, ili neko slicno resenje..

btw, "malo pitanjce" je pleonazam. ;)

LiquidBrain
14. 11. 2007., 14:55
Ja volim pleonazme... malo pitanjce, mala kucica, mala devojcica... hihihihi... to je skroz super... ;) malo mache... hihihihihi...

btw. svidja mi se ovaj tvoj potpis... "programiranje nije samo posao. to je stil zivota. ^_^" ali je malo heavy... stil zivota prepun stresa, manjka vremena, zivaca... hihihihihi...