PDA

Pogčedajte punu verziju : [that is the question] Komentari na oglase?


Gargoyle
13. 01. 2008., 19:30
Ja predlažem da se isključi komentarisanje na oglasima - nema svrhe. Na oglase koji vam ne odgovaraju se ne javljajte, a nepotpune oglase (npr. bez kontakt informacija) nek obrišu admini. Na redovne oglase gde hoćete da pitate nešto, pitajte oglašivača direktno. Ovde skoro na svaki oglas se neko javlja sa "ne valja ti oglas", i gde valja i gde ne valja.

How's that?

jasmanac
14. 01. 2008., 12:53
Podrzavam iskljucivanje komentara u temama gde se nudi posao.

Znam kako je to bilo na Zoni i isto smo iskljucili komentare sto je rezultovalo smanjenju spama (ne znam sada kako je na Zoni posto dugo nisam tamo).

Mozda jos bolje resenje je da se poslovi postuju na devJobs a onda automatski importuju kao sto je to slucaj i sa RSS-om.

MorenoArdohain
14. 01. 2008., 13:39
^ Da, tako ce i biti.

noviKorisnik
14. 01. 2008., 15:15
Ne znam kako će biti. O tome će administratori da odluče.

Generalno, zna da bude nezgodno kada počne da se vodi bilo kakva diskusija. S druge strane, desi se i da bude korisno kada se neke stvari pojasne ili se ostavi poruka o zaključenju tražnje.

Što se tiče moderacije, malo mi je smaranje da nakon svake nove poruke proveravam da li se tema drži dozvoljenog toka.

Možete pomoći prijavom lošeg posta (prijava ne mora da se odnosi na pojedinačno loš post, već da skrenete pažnju moderatoru koju temu treba da drži na oku).

nixa
14. 01. 2008., 20:59
Evo sada i zvanično .

Uskoro će da se dovrši integracija DevProTalk i DevProJobs , tako da će jednostavno oglasi koji se postavljaju na dpt biti vidljivi na DPJ , i obratno ... postojaće striktna pravila za to ( odobravanje oglasa i slično ) i naravno neće postojati opcija komentara ...