PDA

Pogčedajte punu verziju : Povracaj novca neuspesno registrovanih domena


jasmanac
02. 05. 2008., 14:08
Da li je neko imao problema sa povracajem novca neuspesno registrovanih domena?

Naime, ja sam pokrenuo registraciju 4 domena kod CRI-a. Od toga 2 su neuspeno registrovana jer ih je neko pre mene registrovao a ostala dva su registrovana.

E sada ja kontaktiram njihov support i kao sve ce biti OK, uradice povracaj. Nakon toga sam ih opet kontaktirao, onda ih pozovem telefonom kao lik koji to radi nije tu pa da im ostavim telefon da me nazovu. Naravno nista od svega toga.

Evo vec vise od 2 meseca ne mogu da urade jedan najobicniji povracaj novca niti, sto je jos vaznije, da barem obaveste dokle se stalo sa tim.

Jel ima jos neko isti problem i kako ga je resio?

smarkovic
02. 05. 2008., 14:55
Stvari stoje ovako: Nalog procesoru kartica da izvrši povraćaj novca za domene koji ti nisu registrovani sa naše strane izdat je krajem marta. Taj nalog procesor (Banca Intesa) je izvršio i nama su te pare skinute sa računa 3. aprila. O tome da je povraćaj urađen dobio si info kada si kontaktirao Live Support na našem sajtu. Mi nemamo način da pratimo transakcije između banaka, tako da ne znam zašto se taj refund nije pojavio na tvom računu. Predlažem ti da pregledaš izvod od svoje banke za transakcije preko kartica za mesec april, koji bi trebalo da dobiješ ovih dana. Ako se na izvodu ne pojavi taj refund, pošalji mail na prodaja@cri.co.yu ili nas kontaktiraj preko supporta na našem sajtu i mi ćemo tražiti od Intese da trackuje taj refund i pošalje nam info o tome šta se dešava.

Pozdrav,
Sloba

jasmanac
02. 05. 2008., 15:34
Da sam od support-a dobio ovaj info tema ne bi imala smisla.

Pogledacu na izvodu.