PDA

Pogčedajte punu verziju : TMT.Ventures'08 Zagreb, 28.10.2008.


Berislav Lopac
20. 08. 2008., 18:52
S velikim ponosom udruga Initium najavljuje novu konferenciju koja će se održati u Zagrebu 28. listopada, pod naslovom TMT.Ventures’08 Zagreb (http://www.tmtevents.eu/index.php?konf_id=9). Riječ je o najnovijem iz serije TMT (Technology, Media, Telecommunications) događanja koja organizira poljska tvrtka New Europe Events (http://www.tmtevents.eu/), a koja su se dosad održala u Varšavi, Kievu, Pragu i Bukureštu; udruga Initium zamoljena je da sudjeluje u organizaciji kao lokalni partner.

Konferencija će se održati u Hypo EXPO XXI centru (http://www.hypoexpocentre.hr/), a cilj je privući i pružiti zanimljiv sadržaj sljedećim kategorijama sudionika:

* Inovativni poduzetnici i manageri u tvrtkama brzorastućih sektora i inovativnih industrija kao što su novi mediji, Internet, telekomunikacije, biotehnologije, ekološte tehnologije i sl.
* Tehnološki startupi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije i drugih zemalja jugoistočne Europe.
* Investicijski fondovi (PE i VC), inkubatori, poslovni anđeli i tehnološki parkovi, u potrazi za budućim globalnim liderima.
* Blogeri, predstavnici medija i tvorci javnog mnijenja.
* Tehnološki entuzijasti poput znanstvenika, inžinjera i managera u potrazi za prilikama.

Prijave za sudionike bit će otvorene kroz nekoliko dana, a više o konferenciji ćemo redovno objavljivati na siteu Initiuma (http://ini.hr).