PDA

Pogčedajte punu verziju : Blink 2009


torbica
23. 09. 2008., 20:44
Treći Beogradski festival novih komunikacija koji će biti odražan u O3one-u, od 1-5. oktobra, baviće se, kao i prethodnih godina, aktulenim temama i dostignućima iz oblasti novih komunikacija.
Tema ovogodišnjeg festivala je “Virtual Me”, stoga će dosta prostora biti posvećeno identitetu na webu, kao i social networking-u, novim marketinškim strategijama, poslovanju na mreži, internet portalima, mobilnoj telefoniji, novim komunikacionim tehnologijama itd.
Tokom pet dana festivala biće održane brojne prezentacije, panel diskusije, promocije najnovijih gedžeta, alata i aparata, kao i određeni socijalni eksperimenti.
Festival će pratiti prezentacija i integrisanje DATA MATRIX kodova, koji će na praktičan način, pomoću KlikMee servisa, biti predstavljani u okviru umetničke izložbe, kao i u ostalim segmetnima programa.
Najuspešnijim pojedincima i kompanijama u sferama kojima se festival bavi, biće dodeljena nagrada BLINK.
Savet festivala čine Dejan Restak, Siniša Rogić, Ivo Martinović.

Više informacija o programu i sadržajima festivala možete pronaći na sajtu www.b-link.org.

jasmanac
24. 09. 2008., 11:04
Vidimo se tamo.

Dejan Bizinger
24. 09. 2008., 18:53
S obzirom da sam procitao da ce fokus biti o virtuelnom identitetu i drustvenim mrezama, otisao sam na sajt da bih video predavace i koja ce predavanja biti, kliknuo sam link Preuzmite program festivala ali tamo sam samo uopsteno video ko su neki od ucesnika, nisam video ko sta prica, tako da ako zna neko ne bi bilo lose da to postavi.

jasmanac
25. 09. 2008., 10:06
Da, to sam i ja primetio. Nema nikakvog programa po danima.

torbica
05. 10. 2008., 03:47
http://press.b-link.org/