Citat:
A za lovacko oruzje, cool ideja, nabavi dozvole i kreni. I javi kada neko ulozi u taj proizvod 400+K, da te prozovemo kako sigurno nesto muljas :) |
BTW, ne bi bilo loše da se naziv teme promeni u nešto poput "Inviesticija od pola miliona EUR u Limundo", da se rasčisti sa zabunom.
|
Mileusna, nama vremena da se raspravljam. Rekoh vec, progoogleaj sta je osnovni kapital i za sta on sluzi pa sa vrati.
@zira Poslovni rezultati govore dovoljno za lidera. Ako je lider a ima 4 godine za redom gubitak na kraju godine a pritom nista nije uradjeno na samom sajtu da bi se taj gubitak obravdao + velicina aktive dovoljno govori o TXE ProJektu. Mislim, trudite se da opravdate nesto sto ne moze da se opravda cinjenicama. Te parole, nije profitabilan ali CE BITI mozemo da pricamo ako postoji kristalna kugla. ;) Kakva je bre to argumentacija postoje 4 godine da bi se opravdala necija uspesnost? 4 godine gubitak bez ikakvih naznaka ili nagovestaja da moze da se ostvari profit je jedan mnogo jak argument koji se ne pobija fracama BICE, CE BITI i slicnim. Tih 400 000+K evra moze sutra da povuku i nista. Nista oni nisu ulozili samo su deponovali pare, kad investiraju 400 000e u nesto sto se moze videti onda je to investicija, mogu i ja sutra da napravim firmu i ubacim 100 000e i kazem da je to uspesna firma jer pobogu ima neko ko je upisao u osnovni kapital 100 000e... |
Citat:
Off Topic: Ma kad god tebi udarim reply ugrizem se za Enter što sam uopšte i pokušao nešto da ti odgovorim. :) Verovatno ja ne "googlam" dovoljno pa nemam sva ta znanja ko ti... :) |
:)
A zashto svi brinu tudju brigu i o tudjim novcima? :) za ovo vreme diskusije mogli ste vec smisliti neku mudru ideju :) To je generalno kod nas problem, svako brine tudju brigu :)
|
@mileusna
Veruj mi da je i kom mene tako...pogotovo kad vidim da vecina ljudi na nesto sto se desilo pre 5 meseci i sto samo po sebi nije nista posebno pravi neke zakljucke o razvoju trzista?!, liderstvu, uspehu i slicno... over and out p.s. Za 2-3 godine cemo videti sta se desilo i ko je bio u pravu ;) |
Citat:
|
Vidi, ja nisam advokat Limunda, cak ni njihov korisnik (mada moja draga kaze da ce da ih proba :)) Ljude sam vidio nakratko par puta u zivotu i na jednoj kafici duze.
@Doc Holiday To koja skripta pokrece koji sajt, potpuno je nebitno, sve dok ona radi svoj posao dobro. Osim ako nisi napravio nesto jako jako dobro, ne radi se o softveru. Twitter softver ce dva dobra programera napraviti za 7 dana max. Ali probaj da napravis nesto uspjesno (mada jos neprofitabilno) kao Twitter.com. Pisem cisto zato sto mi je bezveze da je jedna pozitivna prica za web u SRB (osjetna strana investicija u domaci projekat) dobije negativne konotacije. Sto je dobrim dijelom i greska Limundovog PR-a. Momci napravili sajt, gurali ga koliko su mogli, procijenili da im treba investicija, nasli investitora i pojacali se i nastavljaju jos jace. Uopste ne razumijem sto je problem pozdraviti ovakav razvoj dogadjaja? |
Mi onda ovde imamo od početka problem. Nije isto da je neko kupio sajt za 500 k eura ili investirao taj novac u njega.
Da, PR Limundo je možda pogrešno predstavio stvar. |
@STELLANOVA cemu hate?
nemas nijedan projekat, nemas otvorenu firmu? nemoj da dovodis ljude u zabludu. OSNIVACKI KAPITAL se koristi u poslovanju firme! pokusao sam da obrazlozim da tih 500k evra moze da doprinse da Limundo postane u regionu lider i da bude jaaaako profitabilan. Svi smo navikli na gerila marketing i 0 budzet. Iza toga verovatno postoji dobar biznis plan. Za 500 k moze i na svetskom trzistu da se uradi solidna promocija. Limundo projektu je potreban fine tuning i jaca moderacija i jaca promocija i bice bolji rezultati. |
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 20:03. |