![]() |
Skapirao sam da si na linuxu čim ga nemaš, a i potpis te je malo odao. ;)
Enivej, evo link do downloada ako te ne mrzi da instaliraš, da ne gledaš Web više kroz Verdanu. :) http://thelinuxbox.org/?page_id=3 |
Off Topic: Nemo' neko verdanu da mi dira :) |
vec sam instalirao, mada je Verdana skroz ok :D
hvala za link u svakom slucaju, interesantan je sajt |
Off Topic: I Yugo je ok, al' je Peugeot 406 malo bolji. :) |
Off Topic: Citat:
![]() :D |
primetih juce da blogodak ne odstranjuje embed tag...
nije strasno sada kada administrator ubacuje feed-ove sa proverenih blogova, ali ako se krene sa slobodnim dodavanjem feed-ova - embed i object tag-ovi bi trebali da se odstranjuju... |
Mislim da je dinke napisao da ima problema sa sax-om na dreamhostu i da trazi drugo resenje ....
|
Tako je, mada je embed element na listi dozvoljenih(ponajvise zbog youtube i sl zezancija). Naravno, moj sax based filter je to manje vise sve lepo cistio, ali sa php 5.2.1 puca samo tako :(
Odradicu neku regexp varijantu, cim budem stigao(kolega mi je predlozio i neku sa DOM-om, pogledacu i u to). Trenutno mozgam o nekom ajaxolikom nacinu da se submituje ona forma sa blogovima, ali otvoricu novu temu za to :) |
Odradili stranu za personalizaciju blogova, tako da sada mozete pratiti samo blogove koje definisete na listi blogova. Po defaultu svaki user ce pratiti odredjene blogove(mozda cu tu selekciju dodati u subscribe) za koje sam procenio da ponajvise zavredjuju paznju, ali ce to naravno moci i da promeni. Postavili smo i toggle, tako da u svakom trenutku mozete da se switchujete na "show all" view (za slucaj da zelite da vidite i sta druga strana blogosfere pise) i obrnuto. :)
Elem, pored ovoga ima jos par bugova/feature-a koje treba implementirati(na cemu ce se raditi u narednim danima): - Snimanje username-a/passa - Novi filter za blogove - Mogucnost prikaza postova sa pojedinacnih blogova - Mogucnost ignorisanja klikom na zapis pojedinacnog bloga Kao i sve sto je do sada receno :) U slucaju da primetite neki problem, ili imate neke sugestije - samo napred :) Hvala svima do sada na vasoj pomoci. |
- "Zaboravili ste šifru" nije u funkciji. Čemu to onda?
- kada unesem pogrešno k.ime/šifru ne dobijem nikakvu poruku |
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 14:37. |