![]() |
I da, na njihovom support forumu mi niko nije odgovorio tri dana, ali sam u medju vremenu nasao odgovor. Ne moze da includuje PHP i to ti je.
|
vreme je da dignem temu iz mrtve
koristim phplist sada vec duze vreme i dalje me nervira jel ima neko neki dobar predlog, pa i ako treba da se plati nesto. |
Kao sto je vec ranije netko rekao, ako ne zelis da se cimas sapodesavanjem softvera na svom serveru, predji na "hosted" soluciju, ako ti se isplati naravno. Koliko velika lista je u pitanju?
|
1000 clanova, ali nemam nameru da listu dajem nikome
|
1-2-All je u medjuvremenu ukljucio database sync u distribuciju, tako da se vise ne placa. Sada se placaju samo namenski moduli za naprednije igranje sa listama....
Podrska je radnim danima 9-5 central time, a odgovara se na mejlove 99% u roku od dana. (inace, obicno su forumi community, pa niko ni nema obavezu da odgovori, to ni ne ocekuj, nego pravac mejl na support koji god program da koristis). Ali je i malo poskupeo u medjuvremenu... Overi ove sto sam ti naveo na pocetku jos jednom, dosta je vremena proslo, ima update-a svugde, to hocu da kazem.... ;-) |
Sa godinu dana zakašnjenja, evo i mog skromnog doprinosa :).
Dosta dobra, a besplatna skripta je i Pommo. Generalno je mnogo intuitivniji i jednostavniji za dar od PHPList-a, iako nema baš sve mogućnosti kao i PHP (možda po meni najveći nedostatak - statistika - ko je otvorio mail, na koji link je kliknuto i slično). Sve u svemu, preporučujem ga - www.pommo.org Pozz |
^ E kad sad nisam umro od smeha, nikad neću :)
"Sva salsa dešavanja u Nišu na jednom mestu". Fenomenalno ... nisam ni znao da postoji salsa scena, pa još u nišu, pa još ima toliko da ima sajtova koji to objedinjuju na jednom mestu :) Srbi đuskaju salsu... fenomenalno :) Sorry za ovo, ali zacenio sam se od smeha kada sam video, što je najgore sajt uopšte ne izgleda loše iako je wordpress. |
intrigantnije zvuci ovo, ma sta god to bilo...
# 4 koraka u desno # 4 koraka u levo # 4 “udarca” |
Heh offtopic je, ali salsa je postala jako popularna u poslednje vreme, dosta ljudi "trenira" a Havana je sredom prepuna leti, jbg postalo zicer mesto da na'vatas nesto zensko :) sto objasnjava ova 4 udarca :P
|
Moze opet jedno pocetnicko pitanje?
Preko najprostije php scripte koja iz baze izvlaci mailove saljem newsletter. Na gmail recimo sve stize normalno, ali MS outlook pravi razliku oko subjecta? Naime ako stavim glupi subject tipa "TEST" ili "HTML mail" sve stize cakum pakum. Ali kad stavim nesto smisleno ("Knjiga" "CAK" "Knjiga Cak", ime firme itd...) sve pravac u JUNK! |
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 13:41. |