![]() |
Stani malo... gledam nesto ovaj cek, pa mi jedna svar nije jasna:
Slovima: "THE SUM OF: ONE THOUSAND FOUR HUNDRED TWO AND 42/100 U.S. DOLLARS" A malo iznad, desno, pise: "USD 1.203,42" Kakva je ovo razlika od 199 dolara? Il' se meni cini, il' se kolega Nedim malo zbunio u Photoshopu? :) |
Citat:
i da zaista, a zasto ti se razlikuju one 2 sume na cheku, koja je od njih tacna ? |
hihihi... (kiseo osmeh) Ja nisam ni pogledao attachment, želim da verujem ljudima, ali Nedime, prijatelju, izgleda da si bar u jednom 100% u pravu:
Citat:
|
Citat:
Da check jeste pogresno ispisan slovima, no nisam htjeo da skrecem paznju jos i na to jer bi se odmah ustanovilo da sam nesto radio u Photoshopu, jer zaista nisam. Zato sam i prilozio dodatni podatak o danasnjoj zaradi. Ja iskreno kada sam primio check nisam obracao paznju na ono sto pise slovima i moram priznati da sam bio u iskusenju da i to obojim crnom bojom kako ljudi ne bi dodatno pogorsavali ovu komunikaciju. Kada mi je Arnel prilikom pokazivanja checka ukazao na gresku pozvali smo centralu Google-a u Cirihu, a zatim preko njih kontaktirali Google Adsene tim, kojemu sam obrazlozio u cemu je problem. Bitna je cinjenica sam kod korisnika i ukupan iznos, tako da to nije stvaralo nikakve dodatne probleme i nadam se da nece prilikom isplate. Naime, pravi razlog zasto odmah nisam poslao check kao attachment bio je i taj svakako. No, ukoliko neko zaista ima zelju da usitinu vidi zaradu kako se ne bih ovdje vise pravdao ili pak ponovo bio pogresno shvacen pozivam ga da mu dam pristup preko VNC servera i da mu otvorim Google Adsense Control Panel kako bi uistinu imao uvid u ovaj iznos. I google je google pa pravi greske. Pozdrav Nedim |
Nisam hteo da se mesam ali....
Google ne moze da pogresi u kucanju ceka jer to radi masina a ne covek. |
To rade golubovi, koliko se sećam :-)
|
jesam ja jedini koji vidi da ovom liku treba zabraniti da zivi :) brate mili koliko ti lazes :D
Kada sam ovo video prestao sam da citam temu. Znaci na njegovom ceku famoznom brojevima pise: 1203,xx a slovima: ONE THOUSAND FOUR HOUNDRED TWO... Dalje... posle ovoga malo detaljnije zagledam ime Nasim Dedic na ceku i ucim da je to DODATO RUCNO. Brate mili koga ti mislis da lazes ? idi pokri se usima.... BTW sacuvao sam sliku iz ATT tako da nebi bilo uklanjanja istog.. ako bude ja cu je opet postaviti ;) |
Jos nesto da dodam posto sam sada procitao i odgovore koji su ovo provalili pre mene :D
NIJEDNA BANKA ti nece unovciti cek ako je kako ti tvrdis greskom ispisana pogresna suma slovima... ---- Opet skrecem paznju pogledajte ime kako je ispisano :) kvaran ti fotoshop nasime :D Off Topic: pogledah slucajno vremena postova :D sve same nocne tice :D |
a zar amerikanci nemaju decimalnu tačku umesto decimalnog zareza?
iznos na čeku je 1.203,42, a trebalo bi (po amerikanskom ;) ) da piše 1,203.42 ispravite me ako grešim. |
Evo upravo gledam u google cek - regularan ovaj put jelte - cifre se po americki pisu 1,230.34 a ne kao sto je covek napisao. A sto se tice razlike u cifri slovima za to nemam komentar:1074: .
|
A sad bi vec mogao i lock, posto nista pametno nece izaci iz ove teme... Ako na 5 strana neko ne moze da shvati poentu, onda nema smisla siriti pricu na jos 15 strana....
|
Citat:
Off Topic: lepo sam se nasmejao za pocetak radnog dana pustite ga da me nasmeje i za pocetak vikenda :D |
Nisam se odavno ismijao ovako :1042:
Bizi, a i ostali, pazite ubuduće kome sve preporučujete ovaj forum, mada malo zabave nikad ne škodi :1060: |
Citat:
|
Citat:
Miislim da ovaj topic nije problem, problem je mesto. Umesto u e-Business, trebalo bi napraviti novu kategoriju pod nazivom NEGA I MEDICINA, coveku je jako potrebna paznja... Nije to strasno Nedime, leci se to, samo sto ovde nema strucnjaka za tvoj problem :) |
Hihihi, koliko nas je provalilo cifre u tren oka :1060: Kakva ludorija :1042:
Nemojte lock, moze u "Opusteno", cisto da se malo razbije ova monotonija, radi ljepseg pocetka dana & vikenda (kako rece Cvele) i tako to :D Ja pravo iz kreveta pa pred komp... sad mi je srce na mjestu, odoh da obavim ritual (kafa, novine) :) |
Inače kad smo već kod Guglove evropske centrale, ona se nalazi na sledećoj adresi :seljak:
Citat:
|
Iju Nedime, sta ja to citam, samoreklamiras se nepostojecim cekom?
Nista se ti ne brini, dacu ti ja jedan pravi, da se hvalis samozvanim ekspertima kao sto smo mi.. i cokoladicu pride :1043: |
ok, enough is enough!
|
Cekaj bre nije dosta :) sad sam tek video temu.
Nedime ispalo je da nisi samo smešan,već i da pokušavaš da impresioniraš zajednicu u kojoj makar jedno 10 člana imaju mesečne čekove duplo veće od ovog famoznog na Adsensu. Inače da te obavestim da je po TOS-u Adsensa zabranjeno da se javno priča o zaradi,pokazuju kopije čekove i slično .... te ako neko nije dokon može da i prijavi mlađanog Nedima za neistine i da ostane bez tih par stotina dolara mesečno koje možda pravi . Over & out. |
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 15:05. |