![]() |
Ima jedna poslovica koja kaze "ne vredi se raspravljati sa budalama jer prisutni nece primetiti razliku".
Banovali su te kao i mene jednom sa b92 foruma. Zbog njih se uopste ne bi trebalo uzbudjivati. |
Hteo bih da dodam, da me je jako odusevila prica IT Seminara odrzanog u Nisu. Sve pohvale za organizatore i predavace.
Zao mi je sto nisam prisustvovao, i sto nema snimka seminara. Ali ubuduce, za sledece ovakve skupove, za koje se nadam da ce se nastaviti nekom tendencijom, stream celokupme prezentacije, je odlican vid promovisanja i edukovanja onih koji nisu mogli da prisustvuju. Treba se ipak ugledati na seminare i skupove koji se vani odrzavaju ... Jos jednom, sve pohvale. :1043: |
Ma iduce godine cu da nabavim nekolko kamera da snimam sve sto se desava. I profi fotografa. I meni je uzasno zao sto nemam snimak necega sto sam ja pravio. Da mogu da se hvalim ljudima :)
Any way, ovih dana sam poceo da razmislam da napisem dokument o sviim greskama koje sam napravio :) , i da imam detaljan plan za iducu godinu :) da svi koje to bude zanimalo mogu da vide seminar. Samo se nadam da ce mnogo vise vas da dodje da uzivo prati. Ipak je poenta da se upoznajemo :) |
Moze li da se dodje do Zivaljeviceve PPT prezentacije?
I naredne godine ocekujem od predavaca da malo vise kazu o tome kako se izboriti za trziste, koji su fazoni, na kakva vrata treba da se zakuca i sl. Mozda da se predavanja naprave po fazonu diskusije o nekoj temi (pa cak i onim dosadnim programerskim temama). |
Kod mene su sve prezentacije. Hocu da ih sve prebacim u pdf i da ih okacim na site da mogu da se skinu. Tako da ces da ih imas za koji dan. Posle ponedeljka.
Iduce godine cu da se potrudim da dovedem jos nekog ko ima uspesan biznis da ga predstavi. I da da nekog podstreka onima koji tek ulaze u posao. Ono sto mogu da kazem za sigurno. Ni iduce godine nece biti moguca javna prijava radova. Znaci ostace koncept od ove godine. Predavace cu ja da biram i da ih zovem da dodju. Jedino ce biti omoguceno "web firmama" da prezentuju svoje biznise (kao sto je sada bio slucaj sa limundom i mojim CMS-om). Ako budem nasao odgovarajuci prostor, bice i izlozbeni prostor za komercijalne prezentacije, a predavanja ce da drze iskljucivo oni koje ja pozovem. |
Pozdrav svima,
Vidim da je manjak zenskog misljenja o ovom skupu! :) Nazalost, ne mogu nista novo da kazem, i sa moje strane sve pohvale Aleksandru i Viti (hvala za svakodnevnu voznju od Banje do Nisa, i nazad :) ) Predavanja su bila zaista kvalitetna, ne bih nikoga posebno izdvajala, ali ipak moram da pohvalim Marka Bijelica, koji me je jos na E-trgovini (www.etrgovina.org) odusevio svojim znanjem i svojim godinama. Savrseno! :1043: I jos samo jedno pozitivno misljenje: Ilija Studen! :) |
Dobrodosla na forum ;)
|
Dobrodošla :)
|
E, a zasto ima toliko malo (prakticno nema) zena u startup kompanijama? Razlicita interesovanja, ciljevi?
|
Citat:
Miloje |
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 07:45. |