![]() |
Jesu li predvidjeni neki kriterijumi ili svako ko je zainteresovan moze da postane clan?
|
Udruženje treba da poradi na tome da se smanji strana konkurencija, a da do izražaja dođu domaći dizajneri i programeri. Inače džaba vam advertajzing.
|
Koja strana konkurencija?
|
Citat:
|
jesu, nadlanu je radio trident... tesko da su stranci konkurencija, jedva i domacima daju pare :) a preko nije nista dzabe takodje
|
trident je formiran da bi napravio nadlanu.com portal. Niko me nece ubedi da to nije neka zestoka nelegalna veza u pitanju
|
zanimljivo, nema jos nikakvih reakcija
po meni prica je sasvim ok, kao sto sam i ocekivao ljudi imaju svoju viziju kako ce to sve da izvedu i nek im je sa srecom, licno bio bih zainteresovan da budem clan takvog drustva ali kao sto Dejan Bizinger rece ne da bi mi nekao priznao da sam profesionalac u svojoj oblasti vec sto se mene tice za pocetak kao mesto okupljanja branshe, sa definisanim metodama razvoja (mada je i to u neku ruku priznanje da si profesionalac) kao sto je g. Varagic rekao, u narednih par koraka oni ce se truditi da pokazu kuda sve to ide pa cemo i videti sve na delu eto nakon uzivo price nemam promenjeno misljenje, i dalje mi je sasvim ok sasvim je jasno iz price bilo da freelanceri nisu prevashodno oni koji bi trebali biti clanovi tog drustva |
Koliko sam ja svhatio, cekamo Dragana da objavi "sledeci korak"... mada moguce da sam "preskocio" nesto.
Ja nisam mogao da sednem sa njima jer sam bio u 'mashini" tako da nisam ni cuo pricu do kraja u onom "separeu", bilo bi lepo da nam neko od onih koji su sedeli tamo preprica, ako je bilo jos dodatnih informacija, dogovora, predloga... čisto for the record. |
Citat:
Verovatno nismo dovoljno dobro objasnili da smo želeli za prvi put da pričamo samo na temu profesionalaca u ovom biznisu i načina da li postoji neka mogućnost da se oni diferenciraju od amatera. To nije jedina oblast koju će pokrivati E-start (pročitati ciljeve). Svako ko bude video INTERES (u poslu interes uvek mora da postoji), učlaniće se u organizaciju, ali kada za to dođe vreme. U narednih nekoliko dana (najverovatnije za vikend) kompletiraćemo zaključke sa ovog viđenja, i do tada ćemo verovatno znati termin i sledeću temu (do kraja septembra)... |
ok, onda da preformulisem
iz izlaganja se nije videlo da ce e-Start biti i udruzenje za freelancere, nije mi se cinilo da je tako ili u izlaganju nije jasno naznaceno koji deo e-Starta i na koji nacin ce se baviti freelance poslom u Srbiji, sto ne znaci ni nista lose ni dobro, samo primecujem |
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 01:57. |