![]() |
@nixa
"druze Bobane, celo selo ce pomogne" :D |
Danas je sreda... jel se vijore zastave po bloku 45? :)
|
E koji si seljak nixa .... ne mogu da verujem sta si napravio :) Hoćeš da me strefi srčka? :)
Šalim se... jeste malo ljiga ova tema (samo "želje, čestitke i pozdravi" fale)... ali hvala vam svima i da ne bih puno pametovao, ne budite glupi, učite na tuđim greškama a ne na svojim. Ja sam od onih koji misle da im niko ne može ništa jer imaju snage za troje, ali kada je zdravlje u pitanju... i najjači padaju i to padaju kao pokošeni. Nemojte da se glupirate, organizujte se. Ja sam čak ozbiljno razmišljao da totalno promenim zanimanje, a onda sam shvatio da nije problem u zanimanju nego u meni i mojoj organizaciji i navikama. To treba da se menja. Eto toliko, ja sam sada u "dobrim rukama", psihički sam bolje, fizički ide na bolje.... par meseci ću morati da funkcionišem "na kašičicu"... ali mislim da će do leta sve biti ok. Hvala svima. |
Dobro je čuta da ćeš biti ok.
Moraću da sprovedem neke auto elektrošokove u stolicu ako se ne odlepim XYmin... |
Srećom pa ove godine nema svetsko prvenstvo u fudbalu, samo neka olimpijada i slične zajebancije...
|
Jbg blues , ja ko sto rekoh, seci me peci me ... bitno je da si ti bolje :)
|
Svi znamo da je zdravlje najvaznije kada se nesto ovako desi. Ja sam prilicno bio zabrinut za sebe, i nekako sam krenuo sa promenama, mada nije lako...
|
Pridružujem se pozdravima, čestitkama i željama.
Uzrok upali pluća znam, ali šta može biti uzrok tj. šta je uzrok perikarditisom (zapaljenje srcanog omotaca)? Ljudi nije za zezanje, ja sam prošle godine navatao pritisak, zbog ne kretanja,a čujem od kolege da je sledeće što me čeka šećer (posle pritiska) ?! Mada ne mora da znači dosta tu radi i genetika. |
Generalno kod mene se desilo nešto što se naziva superinfekcija, što jednostavno znači infekcija iz više izvora i virusi i bakterije kombinovano, još uvek čekamo rezultate sa Torlaka, vrlo je moguće da je coaxsackie (koksaki) + još nekoliko virusa kombinovano. Zašto se to desilo? Zato što mi je opao imuni sistem od previše "nepreležanih" bolesti, lošeg života i navika... pa sve to pomnoženo sa 10+ godina... došao sam u situaciju da sam se borio da udahnem vazduh, totalna nemoć, gubljenje svesti, čak se u jednom trenutku posumnjalo na infarkt.
Većina vas je još u 20-im.... sad se čuvajte, kada dođete blizu 40 onda je najverovatnije kasno. Mene je donekle izvuklo to što sam fizički snažan, reče mi doktor "sva je sreća pa si jak dečko inače i bilo životno opasno". Eto, već 5 nedelja ne pušim, jedem za sada normalno zato što mi je zabranjeno da držim bilo kakve dijete dok ne ozdravim u potpunosti ali ću za par meseci poraditi i na tome, kao što rekoh u dobrim sam rukama, a svima najiskreniji savet: čuvajte se... niko nije jači od prirode. Što reče jedan specijalista: možeš ti da navikneš organizam na bilo šta... i da živiš noću, i da spavaš godinama po 4-5 sati dnevno, i da radiš 16 sati dnevno ... samo je pitanje kada će ti biti ispostavljen račun i koji će ceh da bude. Pa vi sada razmislite o tome. |
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 10:15. |