![]() |
Bobane kontaktiraj me na pp, ili ostavi ovdje naziv i link ka projektu, pa cemo da ga stavimo na listu. Vazi i za sve ostale, i ukoliko sam nekog slucajno zaboravio da stavim na listu.
|
|
Evo da i ja donesem nesto novosti...
InfoEconomy S.A., dosadasnji vlasnik portala Economy.co.yu promenio je ime u Economy Internet Group S.A. Kupili smo domen Myshop.co.yu koji je trenutno u fazi testiranja i zamisljen je kao servis za poredjenje cena / pretrazivac proizvoda i usluga, nalik na Shopping.com, Pricegrabber.com i sl. Komercijalna upotreba sajta trebalo bi da zapocne pocetkom oktobra ove godine. |
Kako je prosla vruca jesen?
Donesi.com, Blog.co.yu, Surfer.co.yu rade, a Tvojblog.co.yu, Mojlek.com i Momenat.com su docekali i vruce leto. Ima li kakvih novosti??? ps. pricajte, izgoreh :1042: |
Citat:
Ja bih takođe iskoristio ovu priliku da najavim jesenju realizaciju sajta, www.poslovnisoftver.net. Ko je do sada pratio moj blog verovatno je u toku o čemu se radi, ali za one koji nisu pratili reč je o sajtu koji će se baviti pregledom, analizom i ponudom poslovnog softvera u Srbiji. Ideja je da se na jednom mestu nađu i predstave domaći proizvođači poslovnog softvera, sa jedne strane, a sa druge strane da se potencijalnim korisnicima omogući jednostavan i lak pregled poslovnog softvera koji se može kupiti na našem tržištu i tako im pomoći u izboru adekvatnog softvera za njihovo poslovanje. Sudeći po broju mailova koje dobijam sa zahtevom za najavu početka rada, ali i sa pitanjima sa bloga, rekao bih da je interesovanje za ovu tematiku veliko. poz, GR p.s. Ovo je najava za ovu godinu (2007). Iako je ovo članak iz prethodne jeseni :) nema razloga da i ova jesen ne bude vruća. Nadam se da ćemo imati priliku da predstavimo projekat na ovogodišnjem IT Seminaru, pošto ne znam kako se tamo prijavljuje za predavanje :) |
Off Topic: Ne najavljuj nista na ovoj temi - ko je ovde najavio - nista nije napravio :) |
@gastonr: interesantna ideja, interesovanja svakako ima. Banalan primer koliko toga samo nedostaje domacem webu.
@blue: zakljucavaj ovu maler temu pa da da se selima na novu, mozda onda dobijemo web revoluciju :D |
:)
Ma razbijamo maler novim najavama. Možda je prerano za najavu jesenjih dešavanja, ali sudeći po najavama za NiiT biZbuZZ, možda sam zakasnio :) poz, GR |
Citat:
A vec kasnis, ja vec imam listu predavaca i jedan po jedan potvrdjuju dolazak. A knap sam sa njima. :1050: Drugo, postoji par predavaca koji cekaju da se nesto desi do jeseni i ako se desi onda ce da upadnu kao predavaci. Takav je deal. I 3. i najgora stvar, na fakultetu me ucenjuju da pustim njihove profesore da drze predavanje, a najgore je sto sami priznaju da nemaju nikog u ovim oblastima al ipak zele da se pojave:1027: Ako bas zelis da se pojavis, ubedi me da te pozovem :) Ako te neko bude gadjao paradajizom sto produzavas trajanje dogadjaja sam si kriv :1074: |
Off Topic: @Alexandar: dovedi Tosica i sigurno ne dolazimo :P Sramota je kako se vodi ELFAK u Nisu. |
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 22:30. |