vreme je da DPT osnuje Oskar Srpske Internet Scene - Prodavac Magle, varijacije u Zlatnim Platinastim i sl. vrlo su pozeljne ;)
|
Vidim da su teme očišćene i mislim da je to dobro, osim..
Što je ova tema koju sam ja prvo nazvao e-start ?? preimenovana u prodavci magle ??! Hteo bih da se ogradim od tog kreativnog naziva jer ni u jednom trenutku nisam hteo da to tako nazovem. Jednostavno mi je jedan od organizatora BlogOpena (Mooshema) bacila link sa pitanjem da li ja znam nešto više o svemu, jer je tamo bio objavljen jedan text gde se napominje da "će e-start biti prisutan i na BlogOpenu". Posle svraćanja na sajt e-starta, na njemu nisam mogao da pronađem ni jedno ime ili prezime kao nikakvu informaciju po kojoj bi mogao da povežem stvari. Iz tog razloga sam i stavio one znake upitnika.. Zamolio bih nekoga od moderatora/administratora da kada je čišćenje već obavljeno ukloni i moj prvi post na ovoj temi. Ne bih želeo da se moj tekst koristi u pogrešnom kontekstu jer zaista nemam javno mišljenje o "prodavcima magle" ;) Jedino što u svemu mogu da dodam je da se na ovakvim sajtovima još jednom pokazuje da postojanje stranice About je jako bitno... |
Hajde ti predlozi naslov. Sledeca alternativa je brisanje cele teme.
|
Jebiga sad' :) da trazim novi naslov :))
Ako mene pitas licno ne vidim nikakvu korist za ovakvom diskusijom, ali to je ipak moje subjektivno misljenje. A mozda je bas potreban jedan topik da se pljujemo?? :D Samo nemoj molim te preko mene, nisam nista trazio, a ni provocirao ;) |
Nemoj sada ti meni dva zeca-tri zeca... ti si prvi započeo :)
|
Jedino ako mi platis "dusevni bol" pa da pristanem :D
|
Peđo, niko ko pročita temu neće povezati tebe sa tematikom koja se kasnije spontano iskristalisala. :) Šta fali da ovako ostane, ili samo dodajte originalni naziv teme u produžetku novog...
|
Citat:
Mozda bi moderatori u prvu poruku mogli da dodaju "obavestenje" tipa: Naziv teme "e-start ???" je zbog daljeg toka diskusije naknadno preimenovan u "Prodaja magle" |
Najbolje da mi ovo zatvorimo pa da je gurnemo negde ispod tepiha... besmisleno je vise trositi energiju i prste
|
90% tema na ovom forumu kada pređe prvu Stranu diskusija, znam kuda vode.
Zato i spadam u ReadOnly grupu usera ovde :) Inače ovo je devPROtalk...dakle mesto gde se okupljaju profesionalci (da tako kažem), a pošto važi koliko ljudi toliko & ćudi... znači logično je da neko ne razmišlja isto o datoj tematici i zato se svaka tema proširi na po 10 strana i ode u offtopic. Nijedan novi topic ili alert neće promeniti mišljenje & ponašanje ljudi ;) uvek će postojati neko ko razmišlja drugačije. no comment |
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 01:28. |