![]() |
[Otkrovenje] Ja sam stvarno inteligentan!
Dakle moj skor je 14... utroseno vreme: 12min. inace vreme je neograniceno.
Posto je vecina ovde computer freaks moram da apelujem na vase postenje prilikom resavanja ovog testa... BEZ VARANJA Download zomfg lol |
Bojim se testova inteligencije. Da se ispravim: bojim se testova koji bi mogli da kažu da sam glup :D Neznanje je blago (u nekim slučajevima)...
|
Mrzi me da kopam po XLS-u, gde su rešenja?
|
bilo na ftn forumu ima par mjeseci :)
ne znam koliko mi je vremena trebalo posto nisam radio "iz cuga", ali mozda iz 2-3x (pogadjao sam dok se ne smorim, pa se vratim kad se sjetim da bi moglo nesto biti :)), ali jedino sto mi je ostalo je ****in' "18 R na G I". Nego, tvrdnja da su samo 2 clana Mense uradili kompletan test, i uopste da iza ovog testa stoji Mensa mi ne zvuci bas ubjedljivo: jednu od skracenica rijetko ko moze znati osim srba ili onih koji su im bliski, + test uopste nije "obojen" nekom univerzalnoscu, a testovi inteligencije teze ka tome da budu sto univerzalniji kako bi ih mogao rjesavati bilo ko. Citat:
|
8 i ni makac :1050: dalje mada ima nelogičnosti ...
recimo 64 P n ŠT po rešenju nije 64 polja na šahovskoj tabli ..... ??? |
Mensini testovi i ovaj su usko specijalizovani i mere samo logicko rezonovanje. Na vojnoj akademiji sam radio Wechsler-Bellevue test gde sam dobio odlican skor (2% populacije), al' sam omanuo na dve oblasti: socijalna komunikacija i short-term memory. Za ovo potonje kazu da je u pitanju ostecenje mozga. :-) ... tri godine kasnije, jos uvek sam ziv.
Elem, rezultatima testa sam samo potvrdio ono da "lenjost raste sa koeficijentom inteligencije". |
Citat:
|
treba paziti da se kuca sa nasim slovima...
Inace izgleda je fora da se malo mozak navikne na nacin razmisljanja, jer sam u prvom prolazu imao 7 (uglavnom one razne sate, mesece, nedelje i sl.), a kad sam posle 10-tak minuta pogledao ponovo, odmah sam spazio jos 4... dakle nisam stvarno inteligentan, ali sam blizu (11 poena) :D EDIT: uzgred koga zanimaju resenja, samo treba unhide-ovati E kolonu i pogledati u formuli. Evo ja sam digao ruke i pogledao sad i moram priznati da sam razocaran, jer je test ocigledno preveden sa engleskog (i to ne najsjanije: 9 zivota OD macke? ), tako da ima par stavki koje tesko da neko u Srbiji uopste zna (broj ragbi igraca, ili temperatura smrzavanja vode u Farenhajtima..). Samim tim sto ovo nama nisu ocigledne stvari (kao Englezima), ni rezultat nije dobar pokazatelj inteligencije.. |
uradio sam 20 i cimer mi je pomogao 1, ali ono za farenhajte nikako nisam mogao da se setim :(
|
Test koji pita o broju ragbi igraca definitivno moze testirati svasta, ali inteligenciju ne :)
Off Topic: Naravno da ne mislim ni na koga ovdje, ali sreo sam jedan broj ljudi koji su jako ponosni na to koliki im je IQ i to uvijek naglasavaju, a nikakve koristi od toga IQ-a nemaju... ispada kao da im je veliki IQ najveci uspjeh u zivotu. |
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 00:33. |