![]() |
Predlozi za žiri nagrade
Da bi ubrzali, idemo da rešavamo nekoliko stvari od jednom. U ovoj temi predlažite ko treba da uđe u žiri - možete da predložite i sebe, nemojte da vas bude blam. Molim sve koji su predloženi samo da potvrde da li se slažu da budu članovi žirija da ne bude priče - ja nisam ni hteo to da radim. Osim toga, ako neko od članova žirija želi da predloži svopj projekat - logično je da ne može da bude u žiriju :)
Evo za početak ja predlažem grupu ljudi među kojima su i dizajneri i developeri (neću sve, samo neke da ostane nešto i za vas da predlažete, bez redosleda) Denis Radenković boccio Godza conica crews_adder cvele ivanhoe mungos Dragan Babić jasmanac Dejan Bizinger Goran Aničić Dinke Ivan robi-bobi Dragi Tata Pedja Dejan Vesić modeus i da ne zaboravimo naše drage: Miloja Sekulića i Dragana Varagića (neke sam preskočio jer očekujem da će se pijaviti za nagradu) |
moj izbor iz te grupe :
1.Denis Radenkovic 2.Modeus 3.Mungos 4.Goran Anicic 5.Dinke 6. Dejan Vesić to otprilike pokriva sve stavke koje su potrebne za ocenu |
Nixa, što više članova žirija... to je ideja. Ja mislim da treba bar 10 da ih bude, najbolje da ih bude oko 20-25, tada će biti najobjektivnije.
|
:) pa dobro pazi ... ima smisla :) ... ajde da malo drugi pricaju o tome ... pa cu da dosmislim idealne kandidate za ziri ... :D
|
+ noviKorisnik
+ MorenoArdohain + degojs nisam previse upoznat sa likom i djelom gorepomenutih (:)) pa ne znam da li planiraju biti ucesnici u izboru za nagrade. if otherwise, mislim da bi trebali biti u ziriju. |
Ako od ove tvoje liste pravimo uzi izbor (10 clanova) onda:
boccio mungos Dragan Babić jasmanac Dejan Bizinger Goran Aničić Dejan Vesić Miloje Sekulić Dragan Varagić Moreno Ardohain Ako zelis da dodas jos ljudi na tvoju listu (pravimo ziri od 20 clanova): + Aleksandar Markovic + Zira + McKracken + Aleksandar.Ilic (kako si mogao da zaboravis flajka bre ;) Inace, moj blogodak verovatno nece pre NG, tako da mogu da budem u Ziriju :) |
Dodajte i jablana u žiri.
|
ja necu
Citat:
Hvala na poverenju Miloje |
Ok, Miloje out :)
@dinke: ja ocekujem da zira prijavi donesi.com . Ziro? BTW, nikoga nisam zaboravio, samo nisam hteo sve da spomenem da bi ostalo nesto i za vas da predlozite, da ne bude kao sto SNP kaze "bice kako TI kazes" |
Ja prifatam da budem u ziriju. Takodje cu ga gledam da do kraja radne nedelje uzmem i uradim layout za sajt.
|
Nemam planova da budem u nominacijama tako da nema prepreka da budem u ziriju.
|
Stavite u ziri sve sa vise od 100 poruka na DPT-u :1042: To je odlican podsticaj ili incentive da ljudi daju doprinos zajednici.
|
^ a vokablar ?
|
@Bizinger :) znaci ne !
|
Citat:
|
Citat:
|
Ja se prijavljujem za ziri. Ako treba help, javite se, eventualno za identity :)
|
Zahvaljujem na ukazanom povjerenju i prihvatam mjesto u žiriju :)
|
Citat:
|
Nemojte na kraju da od cijelog DPT-a bude vise ljudi u ziriju nego nominovanih sajtova?
|
Citat:
|
A "čovek iz senke" :) Br@nkor?
|
Yay! :1043: Koje su obaveze clanova zirija?
|
Ako bude bila potrebna pomoc tj. da se udje u clanstvo ziri-a slobodno racunajte na mene.
|
obaveze su da u predvidjenom vremenu pregleda sve kandidate, oceni i obrazlozi ocenu. Ne mora da pise rat i mir, ali 2 recenice po oceni su dovoljne.
|
Ja bih pored pomenutih predlozio:
bojan_bozovic kai Petar Maric zigor zextra [nq] misk0 zark0vac Ako sam nekoga zaboravio, neka me ispravi... :D BTW, ja ne bih da ucestvujem u ziriju. Thnx. |
prihvatam i ja, thx...
|
Citat:
|
evo mogu i ja da ucestvujem u ziriju... ionako visim ovde non-stop, pa nemam sajtova za natecanje :)
|
Pa ko će da šalje radove ako svi koji imaju pojma budu u žiriju!?! :)
Ozbiljno, ako oni koji stvarno nešto vrede i koji imaju šta da pokažu, budu u žiriju, pa ko će onda, osim zire ;) da pošalje rad? Mislim da na ovaj način nećemo da dobijemo realnu sliku i nivo na kojem se nalazimo jer neće biti najboljih radova! |
(... nema potrebe da budem u žiriju, nekako mi već izgleda da je gužva.
|
^ ima potrebe, što više ljudi u žiriju, veći kredibilitet nagrade.
Što se tiče samih projekata, ideja je da se deli za projekat godine, znači ono što "izađe" u poslednjih godinu dana. Ako nema - nema ni nagrade. Mislim da ne treba da se insistira da se nagrada dodeli u svakom slučaju - već samo ako neko stvarno zasluži. Kada smo kod toga, evo još jednog predloga: Napravićemo neki prag da za nagradu mora da pređe na primer 70% maksimalnog broja bodova, ako pređe samo 1 - dodeljuje se samo 1. mesto, ostala mesta se ne nagrađuju. Ako niko ne pređe - niko ne dobija nagradu. |
Ogranicavanjem na kalendarsku godinu, iskljucujes dosta projekata koji vec postoje i zasluzuju priznanje. Za neke projekte treba i vise do godinu dana da postignu visok nivo i njih automatski iskljucujes iz konkurencije.
|
Koliko kapiram ne nagrađuje se posećenost već samo kvalitet. Ako je nešto kvalitetno, nema veze da li ima 5 ili 50000 usera.
Možda nije loša ideja da se uvede i kategorija "Relaod godine", gde bu upali svi oni koji postoje već neko vreme ali u ovoj goddini značajno upgrad-uju sajt. |
Neko me predlozio, pri'vatam se. I tako sam bio neaktivan neko vreme ;)
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Zahvaljujem. Prihvatam mesto člana žirija.
|
^ Ja moram da odbijem, ipak hvala.
|
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 13:22. |