![]() |
Joomla based site - ne sljaka
Well posto se nikada nisam kacio sa gotovim cms tipa joomla/drupal i sl sada imam jedan problem :) Tj jedan moj drug mi se pozalio da mu sajt ne radi i da pokusam da proverim zbog cega je to tako.
URL: http://anatimation.com/ kada se sajt otvori izbaci se samo prazna strana i cijem source stoji samo -> <table class="blog" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td valign="top"><div> U samom contol panelu sve je ok na izgled. Svi artikli su tu mogu da urdim rpeview istih , cela hijerarhija linkova je tu sve sve ali kad uradim preview site-a opet puf nema nicega na strani. Ako neko ima vremena i neki predlog bio bih mu zahvalan :L) takodje mogu mu omoguciti ftp/cpanel pristup samom sajtu. |
Probaj da promijenis template kroz admin panel.
Probaj da izbrises cache (u admin panel-u, glavni meni desno, zaboravio sam kako se zove). U admin panel/configuration probaj da iskjucis cache i konacno probaj da iskljucis "friendly urls" ako su ukljuceni. Valjda nesto od ovoga upali :) |
Probao sam da promenim timplejt i opet isto. Po defaultu je izabran timpllejt anatimation_v2 kog uopste nema fizicki u /templates folderu ?!
Probao da iskljucim cache isto :( Friendly urls nzn gde se nalazi moram da potrazim :) |
Pogledaj log fajlove i u General Config ukljuci Error Reporting na Maximum.
|
jesam ali mhm gde bi logovi trebalo da se nalaze? Da li joomla ima svoj log folder pod ovim domenom? Posto ja pretrazi sve ali ne vidim nigde logove :) ili pak koristi neke facility samog web servera?
|
Mislio sam na Apache logove.
|
ipak je to IIS a ja nemam pristup takve prirode :)
|
Potrazi od server administratora. Nisam iskreno nikad pokretoa Joomla na IISu, tako da ne znam puno o tome. Moze biti tona razloga od nedostatka PHP lib-a, konekcije sa bazom, prava pisanja u cache ili /tmp folder ...
|
Probaj da iskljucis sve module/pluginove koji su naknadno instalirani...znaci koji ne dolaze default uz joomlu.
|
cini mi se da ti treba vise memorije za php.
|
Kako mislis nema memorije? Kako si to zakljucio?
Kako god premestim fajlvoe pod neki subdomain primer -> http://dev.anatimation.com/ sve sljaka ili pod bilo koji drugi. medjuti na default anatimation.com ne radi?! |
sredio sam problem je bio do same konfiguracije php i vhosta na serveru.
|
Sta je bio problem konkretno?
|
Citat:
definitivno si imao php error ili neposredno posle <table class="blog" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td valign="top"><div> |
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 20:47. |