E-trgovina 2010 - 21.-23.04., Palić
Otvaram ovogodišnju temu za Konferenciju E-trgovina povodom objavljivanja prve informacije o radovima http://www.etrgovina.org/novosti/prv...zlaganja-2010/
* Optimizacija konverzije Internet trgovine Inchoo d.o.o. Toni Aničić * Kompanijsko korišćenje društvenih medija POSITIVE doo Jasna Kamatović * Vaš e-commerce portal, forma za pretragu i osvrt na bezbednost Network Security Solutions Ivan Marković * Posle prvih deset godina: Analiza stanja, trendova i rešenja za dalji razvoj elektronske trgovine u Srbiji i regionu dooConsult Damir Trninić * Kratak vodič za eProcurement Uprava za zajedničke poslove republičkih organa Vjekoslav Bobar * Perspektive razvoja internet prodaje osiguranja u Srbiji Wiener Stadtische osiguranje a.d.o. Beograd Nemanja Dinić, Marija Dinić Dašić * Male tajne web analitike za veću zaradu vaše web trgovine - studija primjera Demanda d.o.o. Slovenia Miran Agnič, Urlška Legan * Nove implementacije sigurnosti finansijskih transakcija u e-poslovanju Evropske Unije VŠS IKT Beograd Ana Savić, Nenad Kojić * Direktan pristup sistemu za trgovanje Beogradske berze Beogradska berza Radojko Miladinović * SEO i HEO Copywriting - izmedju elektronskog i emotivnog koda kolegijum.com Tatjana Vehovec * Kako započeti vlastitu Internet trgovinu brzo i jeftino? Inchoo d.o.o. Tomislav Bilić * Avatar prodavnice - primena iskustava iz offline prodavnica u online prodavnicama Hermes creative Sasa Jovanović Prema sadašnjim procenama biće predstavljeno oko 50 radova, i još se čekaju potvrde za neka potencionalno veoma interesantna predavanja. Ko od vas već zna da dolazi ove godine na Palić? |
dolazim sigurno...
taj Palic meni dodje ko 3 dana odmora :) |
Da li ce biti neki live streaming za nas koji ne mozemo da prisustvujemo?
|
Off Topic: Ziveo twitter, zahvaljujuci njemu sad znam bar pola predavaca :) |
Ako ne bude snega dolazim i ja verovatno :D
|
Nije red da propustam iz godine u godinu..... taman ce doci kao mini odmor.....
|
Posto cu imati rad, dolazim sigurno. Izuzetno mi je drago, meni licno ima i simbolicnu vrednost, sto cu imati priliku da predstavim svoj prvi strucni rad ispred dooConsult bas na ovom skupu. Svima koji budu pratili skup, obecavam interesantnih 15 minuta.
|
Google zvanično na E-trgovini!
Ako niste videli ovaj status i RT, Google će se prvi put zvanično pojaviti u Srbiji na ovogodišnjoj E-trgovini! Detaljnije o tome sutra...
Što se tiče streaminga, biće ga sigurno (biće o tome informacija kasnije)... |
i ja cu se verovatno prosetati, mozda ne sva tri dana ali da obidjem ekipu svakako, kapiram da ce biti i ovde dogovora za prevoz.
|
@eniac u standarni smestaj ? :D
|
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 02:58. |