DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Domain Name Service (DNS) (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=45)
-   -   Alias domeni i statistika (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=10848)

Davor Vlajkovic 03. 03. 2012. 23:57

Alias domeni i statistika
 
Pozdrav svima,

Imam sajt na .com domenu koji se hostuje na shared hostingu i ima cPanel. Takođe imam desetak add-on domena na tom istom hostingu čija je jedina svrha da preusmeravaju sav saobraćaj sa njih na ovaj .com koristeći .htaccess mod_rewrite.

Postoji li neki jednostavan način praćenja koliko posetilaca dolazi preko svakog od tih domena?

Unapred zahvalan,
D.

kickloop 04. 03. 2012. 00:11

cPanel/AwStats

Šta ćeš jednostavnije?

Davor Vlajkovic 04. 03. 2012. 00:41

:1054: Hvala, probaću. Na njega sam totalno zaboravio pored GA i StatCountera :)

mileusna 04. 03. 2012. 01:07

Ima, dodaš na URL Google Analytics parametre za praćenje:

Kôd:

utm_source=mojsajt&utm_medium=redirect&utm_campaign=mojsajt
Posle će GA to uredno da ti prikazuje u Campaign delu u Sources.

Uostalom proguglaj utm_source utm_medium pa ćeš naći dodatne instrukcije.

Davor Vlajkovic 04. 03. 2012. 01:19

:1043: Hvala Miloše, to je to! :)


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 04:06.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.