DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Regular expression i htaccess (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   301 redirekcija radi preko FF, u chrome i ostalim ne (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=11117)

Dušan Pilipović 19. 07. 2012. 12:04

301 redirekcija radi preko FF, u chrome i ostalim ne
 
Resio sam problem iz prosle teme
http://www.devprotalk.com/showthread...700#post107700

Sve sam istestirao kad sam zavrsio, proverio sve stare adrese, sve ok.
Taman kad sam zavrsio, slucajno promenim browser i primetim da ne prebacuje na nove stranice nigde sem u firefoxu.

Zasto se to desava, kako da sredim? :/

Nadam se da jos neko prolazi ovim delom forma.

webarto 19. 07. 2012. 13:10

Kristalna kugla mi je na popravci, sorry.

Dušan Pilipović 19. 07. 2012. 13:19

Kul, nadam se da ce ti je lepo srediti ;)

Problem sam u medjuvremenu resio, tako da nije ni bitno vise.

svlada 19. 07. 2012. 14:42

:) Šta je na kraju bio problem?

Ja sam imao sličnu situaciju pre xyz vremena ... Koliko se sećam kroz maglu ... problem je bila razlika u načinu na koji su Firefox i Chrome implementirali RFC koji se odnosi na keširanje http responseova...

dee 20. 07. 2012. 16:59

Citat:

Originalno napisao Dušan Pilipović (Napišite 107815)
Kul, nadam se da ce ti je lepo srediti ;)

Problem sam u medjuvremenu resio, tako da nije ni bitno vise.

nije bitno tebi, ali u tom slucaju je sama poanta foruma upitna.

opisi sto je bio problem i koje je rjesenje.
koristit ce nekome tko ce citat za godinu dana.


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 01:02.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.