DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Marketing i SEO (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Izrada "objasnjavajuceg" videa (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=11334)

mslavko 16. 12. 2012. 02:46

Izrada "objasnjavajuceg" videa
 
Mozda ovoj temi i nije ovde mesto ali neka admin prebaci gde misli da je prikladnije

Da li znate neki sajt ili program za jednostavnu izradu takozvanog objasnjavajuceg videa koji pojasnjava SRZ koncept projekta. Flash ne znam da koristim ali verovatno postoje neke varijante za brzu izradu takvog video klipa koji mi je potreban da bi prikazao koncept mog projekta.

Dzordz 16. 12. 2012. 08:36

Camtasia, a znam da postoji i neki open source program samo se ne secam kako se zove.

Nemanja Avramović 16. 12. 2012. 11:13

CamStudio - besplatan je, ali ne nudi opcije za editovanje/montažu, već samo snima ekran

buksula 16. 12. 2012. 11:46

Ne znam da li ti ovo treba, medjutim Sony Vegas je program za editovanje i snimanje video-a koji je najefikasniji u pogledu odnosa vreme potrebno da naucis da koristi program/kvaliteta rezultata. Primer: http://www.youtube.com/watch?v=QCeeME_OlLo

mslavko 16. 12. 2012. 12:29

Sony Vegas je profesionalan alat za montazu i video. Ja sam naisao na ovo http://www.powtoon.com, videcu mozda mi i zavrsi posao

f14Tr0n 16. 12. 2012. 14:52

Jing?

Milos Vukotic 19. 12. 2012. 11:36

Guuglaj "free screencast programs" :)
http://mashable.com/2008/02/21/scree...deo-tutorials/

Anakin14 19. 12. 2012. 14:15

pretpostavljam da autor nije mislio na snimanje ekrana vec na pravljenje animiranih prezentacija.

To se najbolje radi u flash-u, a ja ti preporucujem SWISH, to je program koji je napravljen na bazi flash-a ali je malo drugaciji, u njemu radis isto sa flash animacijama ali imas brdo predefinisanih tranzicija i efekata teksta i znatno olaksan rad. Ja sam pravio bas dobre prezentacije za bas kratko vreme.

mslavko 19. 12. 2012. 23:08

Upravo tako, nisam mislio da snimanje ekrana vec na brzu izradu video prezentacije kao sto se to radi u flesu.


u stilu: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=6teBPUgz4Y8

ivanhoe 20. 12. 2012. 10:55

ne znam da li postoji jednostavan alat za to, ali ako ti bude trebao iskusan animator (za ozbiljniju animaciju) javi mi se na PM, imam nekoliko drugara koji su odlicni...


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 13:51.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.