DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Marketing i SEO (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Jel koristite placene alate za SEM i SEO? (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=11375)

ivanhoe 10. 01. 2013. 19:00

Jel koristite placene alate za SEM i SEO?
 
Malo sam se igrao sa promotivnim nalozima za SeoMoz i SemRush, pa se sad ozbiljno razmisljam da li da predjem na placanje (posto je cinjenica da su alati jako korisni, ali su i prilicno skupi)

Sta vi koristite? Jel placate za neki servis?

mileusna 10. 01. 2013. 19:05

Ja sam koristio trial na SeoMoz jednom, za domaće potrebe, ali mi delovalo da nemaju dovoljni informacija o non-US sajtovima, naročito srpskim, tako da mi nije baš puno koristilo.

kickloop 10. 01. 2013. 21:38

Ja koristim nekoliko. WebCEO i Market Samurai, SeoMoz par meseci pa batalio. Korisno je ko ima ROI

Ivan_Nis 11. 01. 2013. 12:56

http://www.link-assistant.com/
I za Srbiju zavsava posao.
Cena je pristupacna a mozes i da uzmes svaki alat posebno od ponudjenih cetiri.

cvijic 25. 02. 2013. 01:29

Rank Tracker uzeo pre par meseci, SEOmoz koristio za englesko govorno područje (za Srbiju je krš). Od monthly paid alata sad koristim MajesticSEO, PostRunner i CopyScape (nije monthly ali se plaća).

Mladjo 25. 02. 2013. 20:50

Ja sad skidoh WebCeo pa cu da ga probam. Feautures mi odgovaraju a koristim stealth keyword competiton analyzer pa mi da generalnu sliku. E on sad ima jos i da proveri zauzetost domena ali samo top level a meni bi trebala neka tool da proveri i nacionalne konkretno .se i .nu i jos kad bi mogla da mi da whois ne bi bilo srecnijeg od mene.

I jos da postavim jedno pocetnicko pitanje kako nisam radio nista sem organic trafic a trebam bi da odredim koliko bi novca trebalo mesecno da se plati za vise keywords na adwords da li ima neka tool da mi to resi automatski.

acca 10. 04. 2013. 13:04

Ja sam SEOmoz koristio nekoliko meseci, takođe. Btw, skoro su u rank tracker dodali i pozicije za Srbiju, mada sam ih ja koristio uglavnom za sajtove na drugim jezicima.

buksula 11. 04. 2013. 01:52

SeoMoz nije ozbiljan alat. Opensite explorer je jedina korisna stvar, mada ahrefs ima neuporedivo veci index. Npr u payday loans ili slicnim niche-ima sajtovim koji se nalaze na prvoj strani nikada nemaju nijedan backlink po seomoz-u, zato sto je seo-moz previse spor, treba mu jedno mesec dana da pronadje linkove, sto znaci da za sajtove u ovom niche-u koji su stari manje od mesec dana ne moze naci ni jedan link.

Meni se ne svidja kako seomoz reklamira stvari kao da su bogom dane a ustvari su daleko ispod proseka i za njih jos naplacuje 100$ mesecno.

Mladjo 11. 04. 2013. 07:24

http://www.link-assistant.com/ Link assistant set programa je najbolji. Ja kupio single licence nista mi vise ne treba :)


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 09:39.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.