DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Web Hosting, web serveri i operativni sistemi (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Uniwebhosting nece da mi posalje EPP kodove od mojih sajtova (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=11386)

mikkiweb 20. 01. 2013. 03:51

Uniwebhosting nece da mi posalje EPP kodove od mojih sajtova
 
Imam dosta sajtova koji su mi hostovani na uniwebhosting-u i svi su registrovani na njih preko GoDaddy.com
U medjuvremenu sam uzeo hosting u Americi i hocu da ih sve prebacim tamo i da se domeni preregistruju na moje ime.
Od oktobra ja pokusavam da ih dobijem, slao sam gomilu mailova i nista.
Sta mogu sledece da uradim ?

Agent 47 20. 01. 2013. 12:18

Jesi probao da ih zoveš na mobilni ? :D

mikkiweb 20. 01. 2013. 18:26

ne javljaju se bas nesto cesto, evo poslali su mi nocas deo authorization kodova za nekih sajtova, ocekujem i za ostale

Sceko 20. 01. 2013. 22:48

poslace ti opusteno

3banchi 22. 01. 2013. 00:00

Citat:

Originalno napisao mikkiweb (Napišite 109724)
Imam dosta sajtova koji su mi hostovani na uniwebhosting-u i svi su registrovani na njih preko GoDaddy.com

Ajde molim te, objasni mi na koji način su tvoji sajtovi registrovani na njihovo ime? Je li to tvoj fail ili je to neka njihova caka?

mikkiweb 22. 01. 2013. 16:43

pa kada hocu da registrujem domen posalju mi predracun po kome uplatim, a moj fail je sot nisam obracao paznju da se na njihovo ime vodi

mikkiweb 08. 02. 2013. 05:15

evo, mogu da ih pohvalim da su mi brzinski veceras sve odradili i prebacili domene na moj nalog i da ih ja azuriram i obnavljam


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 11:29.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.