DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Marketing i SEO (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Pomoc (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=11497)

Kupoholicarka 06. 04. 2013. 14:46

Pomoc
 
Pozdrav svima i kratko pitanje.

Utrcao mi je neki virus i sada kada otvorim bilo koju stranicu na netu, koja na sebi ima 300-250 i 728-90 reklame, one se ucitaju i u sledecoj sekundi prelepe nekim drugim i tako stalno. Znaci virus prelepljuje tudje reklame preko mojih ili preko bilo cijih koje u pomenutim dimenzijama treba da se pojave.

Verovatno sam promasila forum u koji stahih post pa neka admin prebaci gde treba.

Ako je ko imao slican problem neka se javi sa resenjem kako se resiti tog cuda, nod i ad-aware ne pomazu.

Hvala

Nemanja Avramović 06. 04. 2013. 14:53

Ne znam konkretno za taj tip problema, ali u svakom slučaju probaj ovo:

Malwarebytes Anti-Malware: http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/
CCleaner: http://www.piriform.com/ccleaner/download

Kupoholicarka 06. 04. 2013. 15:11

evo sada skinula, odradila skeniranje i nista, aaa izludecu!

35-68 06. 04. 2013. 16:36

U bilo kom browseru ili samo određenom?

Kupoholicarka 06. 04. 2013. 17:18

hrom. ff i ie

35-68 06. 04. 2013. 17:28

Možeš li ff da pokreneš u safe modu (SHIFT pri pokretanju) i da vidiš da li i onda prikazuje isto?

Kupoholicarka 06. 04. 2013. 18:07

Sjajno u ff se sredilo, ali u ie i hrome i dalje isti prob, da li i za njih da uradim isto?

Kupoholicarka 06. 04. 2013. 19:11

Hvala puno na pomoci, reseno svuda!

35-68 06. 04. 2013. 19:24

OK, to je samo zaobišlo problem, rešenje problema je da se obrišu addoni/extenzije iz Chroma, Firefoxa i IE koje su odgovorne za to ...

Kupoholicarka 06. 04. 2013. 19:26

a kako da provalim koji su?


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 17:50.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.