DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Web Hosting, web serveri i operativni sistemi (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   wordpress razlicita potrosnja na serverima (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=11539)

Anakin14 07. 05. 2013. 00:33

wordpress razlicita potrosnja na serverima
 
Na locahostu ista insalacija mi trosi 10.8 mb, na adriahostu 25mb a na loopia serveru 38mb.

Jel ovo normalno ili ja negde gresim?

kickloop 07. 05. 2013. 00:44

A da nisi slučajno napravio backup sa prvog servera pa raspakovao na drugi server i ostavio .zip, pa tako još jednom i treći put (gde zapravo imaš 2 backup-a)?

Anakin14 07. 05. 2013. 00:51

ne instalirao sam rucno na sva 3 servera, a i bas me interesuje kakve veze ima to sto je ostavljen zip?

kickloop 07. 05. 2013. 00:57

Pa i ta backup arhiva je "teška" xy MB :)

Anakin14 07. 05. 2013. 01:03

ne, mislio sam ne potrošnju memorije, naravno ne na velicinu instalacije :D

Mladjo 08. 05. 2013. 07:24

ja vala nekako ovako logicki izgleda kao da je taj tvoj localhost bolji :)

ajankovic 08. 05. 2013. 11:38

Može da zavisi od dosta stvari. Od tipa operativnog sistema, od toga da li je 32bitna ili 64bitna verzija php-a, od toga na koji nacin je podesen php, od toga koliko modula je ukljuceno u apachu/php itd.


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 04:20.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.