DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Web aplikacije, web servisi i software (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=30)
-   -   Google api - waypoints (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=11641)

mslavko 18. 08. 2013. 12:00

Google api - waypoints
 
Radim jedan app za planiranje putovanja do mesta (znaci sam put - gde su benzinske pumpe, odmaralista, marketi i slicno) i planiranje aktivnosti u samom mestu.Sad sam naisao na bas veliki problem a to je kako na google mapi povezati vise mesta tj. prikazati rutu sobzirom da google maps direction servis dozvoljava samo 8 waypointa ?

Postoji li neko resenje kako da povezem npr. 30-ak lokacija na mapi ?

Br@nkoR 18. 08. 2013. 12:48

Pošto Directions servis podrzava 10 lokacija(origin + destination + 8 waypoints), tih 30 lokacija podeli u posebne zahteve, u svakom zahtevu imaj po 10 lokacija, s tim što ćeš u sledećem zahtevu kao origin lokaciju staviti destionation lokaciju iz prethotnog zahteva. Za 30 lokacija trebaće ti 4 zahteva, ti posebni delovi bi izgledali kao:
Kôd:

[
  [1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10],
  [10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19],
  [19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28],
  [28, 29, 30]
]

Edit:
Evo dva primera, sa 12 i 22 lokacije:
http://www.geocodezip.com/v3_directi...tomMrkrsB.html
http://www.geocodezip.com/v3_directi..._busRoute.html

mslavko 18. 08. 2013. 14:41

Hvala, upravo je to sto mi treba


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 23:52.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.