DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Marketing i SEO (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kako odabrati pravi domen (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=11664)

mslavko 03. 09. 2013. 14:18

Kako odabrati pravi domen
 
Trazim domen za sajt koji pripremamo. Kako birate domen? Koje alate koritite?
Da li je bolje imati dobru pokrivenost keyword SEO ili pak imati lako pamtljiv naziv?

Koji od ovih domena Vam se cini najadekvatnijim i "najpamtljivijim"

RoadVoyage.com (.rs)
Magelaner.com
TravelRoute.co
PlanAndNote.com
CarAndRoad.com

?

f14Tr0n 03. 09. 2013. 14:54

Ako nemas ideja, idi na ovaj sajt - http://www.namestation.com/contests i objavi Public takmicenje. Das opis sa cim ti se proizvod bavi, uneses primere domena ili kljucnih reci koji ti se svidjaju, naglasis da ti je bitno da bude slobodan .com domen... Platis 35$ i takmicenje ti traje 7 dana... TI glasas i izglasas pobednika na kraju a on dobije deo para od tih 35$ sto si vec uplatio (mislim da ide tako)... TO ti je najbolje a i jeftino, neko sve isproverava za tebe za sitne novce... A zaista ima kreativnih ljudi...

misk0 04. 09. 2013. 00:02

Simpa sajt :) Nisam znao da tako nesto postoji


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 19:20.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.