DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   PHP (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   SMS Servis (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=11888)

stanke 24. 09. 2014. 17:53

SMS Servis
 
Pravim web aplikaciju za onlajn kupovinu, zanima me jer zna neko neki besplatan SMS gateway ili besplatan hosting koji ima ovu uslugu kako bi testirao aplikaiju

Djuki 24. 09. 2014. 20:50

http://www.sms-servis.net/ Konatktiraj ovu ekipu. Dace ti free poruke da podesis servis. Posle naravno nema free.

Ovaj sms servis je za Srbiju.

stanke 25. 09. 2014. 17:50

Hvala

Nemanja Avramović 26. 09. 2014. 01:10

Ako imaš Android telefon možeš da probaš ovaj SMS gateway. Može da bude zeznuto da ga namestiš ako testiraš sa sajta koji je na internetu (a ne u lokalu) jer sajt mora da pošalje HTTP zahtev na interni web server aplikacije, tako da telefon mora da ima javnu IP adresu, odnosno možeš koristiti port forwarding da "otvoriš" aplikaciju svetu.

Pored toga, ova aplikacija može primljene SMS poruke da prosledi nekom serveru putem HTTP zahteva.

stanke 27. 09. 2014. 15:21

Videcu nesto da istestiram.
Hvala


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 04:29.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.