DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Programiranje (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   EntityFramework Problem (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=12019)

slavkan 10. 07. 2015. 11:18

EntityFramework Problem
 
1 Prilog(a)
Pozdrav svima. Radim sa VisualStudio 2013.
Prilikom kreiranja entitetskog modela podataka dobijam greske koje ne mogu nikako da otklonim.Kao prvo u konzoli mi pise sledece:

Kôd:

File C:\PROGRAM FILES (X86)\MICROSOFT VISUAL STUDIO 12.0\COMMON7\IDE\EXTENSIONS\YGYK2BX3.155\Modules\NuGet\profile.ps1 cannot be loaded because running scripts is disabled on this system. For more information, see about_Execution_Policies at http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=135170.
Kada odaberem tabele koje hocu da mapiram dobijem dijalog sa greskom.(Slika u prilogu). Kako da prevazidjem ovaj problem sa Nuget-om? Kako da proverim da li je uopste instaliran paket?

yrch 10. 07. 2015. 12:52

Pogledaj ovo
http://stackoverflow.com/questions/1...-visual-studio

slavkan 10. 07. 2015. 13:14

1 Prilog(a)
Veruj da sam to probao.
Da pojasnim, radim u mrezi gde imam 2 usera (admina i korisnika). Sve lepo sam odradio po uputstvu iz admin naloga. Ne razumem zasto ovo ne prolazi ako sam cak korisnika ostavio kao administratora, ali ako promenim usere i udjem u sistem kao admin sve lepo radi.
Evo izlistao sam i ostale restrikcije koje mi stoje kod korisnika (u prilogu)!

Zar i UserPolicy ne bi trebalo promeniti takodje?


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 09:21.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.