![]() |
Vruća web jesen u Srbiji?
Citajucu poruke ovdje, vidim da postoje novi servisi koji su najavljeni, i spremaju ih da uskoro pocnu sa radom. Dakle, interesuju me novi sajtovi, koji tek trebaju da krenu sa radom. Za sad spisak izgleda ovako:
Momenat.com (mungos i ekipa) TvojBlog.com (Djuki i ekipa) Donesi.com (moja malenkost i ekipa) Ima li jos neko da doda nesto novo i zanimljivo? |
Ima, ima... nadam se da će baš biti (figurativno) vruće.
Mislim da će uskoro proraditi i www.blog.co.yu. Aktiviraće se dodatne aktivnosti oko firme koja vodi www.hitrang.com. Od jeseni kreću novosti vezane za proširenje servisa www.surfer.co.yu (imaću dosta veze s tim)... Biće sigurno još, ali - otom, potom... Da ne pričamo da se do kraja godine planira da će se pokrenuti i virtuelna Dina kartica, a možda se probudi i Intesa sa njihovim sertifikovanim Visa i Mastercard online servisom naplate... |
Da dodam da ja spremam nešto, jedan mix poznatih servisa ali na ličnijem nivou... i naravno više novije tehnologije, ali o tom - potom :)
|
Biće baš vruća jesen :)
Sa jedno pet baš dobrih, novih i svježih servisa možemo komotno na jesen da pričamo o baby boomu. I sada me inspirisa ovo Zirina tema da bi jedan takav bum bila odlična stvar za sve servise, jer uz malo međusobne saradnje, vrlo lako se u veliki broj medija može plasirati zajednički PR buzz. U suštini mnogo je bolje da postoji deset tekstova u deset različitih novina u kojima se zajedno govori o svih pet servisa, umjesto da svako na svoju ruku plasira info o svom u novinu-dvije... |
I tri projekta od mene, s tim da ce dva biti lansirana ove godine.
|
Čitam i čudom se čudim? Pa zar vi nećete na letovanje? :D
|
@Mungos: Slazem se :)
@Ilija: Ja idem sutra! :) |
Moje letovanje je u zidovima, plafonima, plocicama,... sve sam pare "spisk'o" :) A ceka me jos 4000 eur porez ovog leta, ne znam kako da platim osim da prodam par kvadrata stana... recimo klonju, kome treba klonja :)
U stvari, za ovo moje nisam siguran da ce biti spremno do kraja leta, ali recimo do pocetka oktobra bi moralo biti spremno (ako ne iskrsne neki veci projekat za vece pare kao sto uvek iskrsne pa onda stavljam sve svoje na hold) |
Ako ti je za utehu, nisi jedini koji će propustiti letovanje ove godine.
|
Citat:
nemoj klonju, to je mesto gde ljudi dobijaju najbolje poslovne ideje :D Uf, uzgred i ja se smaram vec godinu dana da pocnem nesto.. ne za pare, nego vise onako "za slavu", ali stalno neki preci poslovi pa jos nisam mrdnuo dalje od bar belezaka na papiru... |
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 18:56. |