![]() |
Bacite pogled na : www.planetaljubimaca.com
Sajt je zamisljen kao mesto za druzenje ljubitelja kucnih ljubimaca (i zivotinja naravno). Korisnici mogu da predstave svoje ljubimce, komentarisu, ocenjuju...
U planu je izrada oglasa... itd. Komentari su dobrodosli. Link : http://planetaljubimaca.com |
simpatično. jedino mi malo neozbiljno deluje "osisani" font.
|
Na prvo oko ... zbunjuje me logo - vidim šaku i ne uspevam kontekstualno da povežem s ljubimcima/životinjama.
Eto ... kolor šema može da prođe, no lejaut mi se čini nepotrebno stisnut u blogoliku formu. Odvojeni korisnički sistem za sajt i forum ... nije baš ok. Istakni link "Pregledaj" iz menija jer jedini ima veze s primarnom funkcijom sajta, hah, hoću reći - to treba da se prekroji ;-) |
Neću se osvrati na tehničku stranu izvedbe, već na ideju koja je odlična, to je ono što nedostaje srpskom Webu - sadržaji. Imamo ADSl, broadband... ali nemamo kvalitetnih sadržaja, a ova lokacija sigurno ima potencijala.
|
Slažem se sa Goranom. Ideja ima potencijala da preraste u finu zajednicu, samo da se stavi akcenat na to. Npr. pošalji prijatelju treba da pošalje email prijatelju uz poziv da pogleda linkovanu stranicu i postuje slike svojih ljudimaca, forum treba da bude ušniran sa samim sajtom, a ne da bude odvojen itd.
Takođe, mogao bi da poradiš na samom sadržaju, a ne da kompletan akcenat staviš na community. Npr, na sajtu bi mogao da objavljuješ informacije o rasama, savete za odgoj, adrese odgajivačnica, datumi izložbi itd. Kao što rekoh, ideja ima potencijala, samo ako se uloži dovoljno u nju, ne da bude samo pet projekat :D |
Mozda bi mogao dodati rubriku sa edukativnim tekstovima o ishrani ljubimaca, vakcinisanju, ..... (znas na sta mislim)
Link Pregledaj meni nije jasan na prvu loptu. Zasto ga ne nazoves jednostano Ljubimci ako je to vec galerija. Odlicno je sto imas galeriju i to sto se slike mogu komentarisati. Ne znam da li clanovi jedni drugima mogu slati privatne poruke. Ako ne mogu, to bi bilo dobro ubaciti. LOGO - zar nije logicnije da u krugu bude shapica, a ne shaka? |
Hvala
Hvala svima na komentarima.
Trenutno spremam graficke, vizuelne, tehnicke i sadrzajne izmene. Nadam se da cu uz vasu pomoc dovesti sajt na visi nivo. Ocekujem jos komentara... |
Podržavam ideju, srećno!
I meni je bio malo zbunjujuć logo, bilo bi logičnije da je šapica.. Stavite na login.php da ukoliko je action == 'error' isprinta Pogrešno korisničko ime ili lozinka, ili nešto slično.. Nije da mi se svidja font na sajtu, mislim da bi mongo bolje bilo uyeti neki bezserifni font, mislim da će biti mnogo čitljivije. Prelepa slike one kuce u headeru, oduševila me je :) ali je nekako tužna.. Bilo bi fino da stavite da se random menjaju slike u headeru. Citat:
Login inputi su se prilepili uz desnu ivicu jer vam je key.jpg povećan za skoro duplo.. Ps. Možda da se zameni Login form, sa nečim tipa Prijavite se? Uradite neku vrstu hovera na slike koje su linkovi, recimo da border promeni boju. I da, kod galerije ljubimaca, jel ste razmišljali o ideji da smanjite slike po visini? Ne izgleda preterano stilizovano ako se malo-malo, pa neki red razlikuje. I bolje malo grafički oblikujte kategorije ;) Ukombinujte forum i sajt :1074: To je od prilike šta mi je na prvu loptu zasmetalo.. Još jednom, srećno u daljem radu, nikad nije dovoljno angažovanja ako hoćete da vam uspe projekat. Pozdrav. |
Prvo ugledas LOGo, koji je btw WTF???!
Ubaci sapu, ili slicno. mada sapa ce ti odgovara samo tako. Onda TXT "Planeta ljubimaca" na delu FORUMA je lose odradjen. ali to su sitnice. Mada, one (sitnice) su te koje cine projekat. Slazem se sa Ilijom Studen, koji ti je po meni dao najbolje predloge:"..sajtu bi mogao da objavljuješ informacije o rasama, savete za odgoj, adrese odgajivačnica, datumi izložbi itd..." Stvarno razlisli o ovome, da ne bude posle da ti se sajt zasniva na slikama?! Lepa ideja, i nadam se da ce zaziveti! |
Hvala jos jednom na komentarima.
Sve kritike (kao i pohvale) su dobrodosle. Takodje bih napomenuo da smo zainteresovani za razmene linkova (banera), sa tematski slicnim sajtovima (ili sajtovima "zabavnog" karaktera). Zainteresovani mogu da se jave putem kontakta na sajtu. hvala. |
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 09:59. |