DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   e-Business (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Limundo prodat za pola miliona evra? (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=8163)

dinke 03. 12. 2009. 22:06

Limundo prodat za pola miliona evra?
 
Aukcijski sajt http://www.limundo.com nedavno prodat za 500.000 EUR.

Source: (@varagic)

Hocemo da diskutujemo i ovde o tome :) ?

AG.RS 03. 12. 2009. 22:10

nema teorije. Ja za to nikada ne bih dao pola miliona.

Pozivam Pecu i Gojka da prodaju forume za milion$ i da odu u penziju.

realno taj sajt više nije mogao od 30000-50000 e da prebaci.

Dragan Varagić 03. 12. 2009. 22:11

Ovde ima nešto reakcija korisnika: http://www.limundo.com/Cafe/cafe-thr...E-PRODAT-97415

Pratite http://search.twitter.com/search?q=%23limundo

Promenjena je poslovna politika - da li je to izgovor investicija ili promena vlasništva... Nije u krajnjoj liniji ni bitno.

bluesman 03. 12. 2009. 22:16

Po meni je cifra preuveličana 10 puta, šta god da je u pitanju: investicija ili prodaja. Osim ako to nije neki "petogodišnji plan" ili ko zna šta. Ako je to tačno onda super, mada je to malo verovatno, čak bih rekao i neverovatno.

AG.RS 03. 12. 2009. 22:17

Ovo je neki transfer novca. Realnije mi izgleda. Kako niko ne uloži u ES gde je sjajan skup mozgova.

Još sajt na srpskom, mislim smešno.. pa nisu tamo nabrali na grani evriće i to 500 000.

Ajde realno šta oni vide npr. Nemci i Englezi na limundo.com?

Pogledaću kasnije da ne postoji neka velika korporacija Limundo, pa kupuje adresu..

zira 03. 12. 2009. 22:22

pojma nemam sta je iza svega toga, ali

@AG.RS forum ili bilo koji sajt zasnovan na reklamama su potpuno druga kategorija. Ovdje govorimo o sajtu koji je lider u svojoj oblasti lokalno, koji ima biznis model koji radi i koji ima prihode. I najvaznije, sajt koji je uz dobro vodjstvo i dovoljno novca moguce dovesti do x10 ili x100 prihoda koje trenutno ima.

dinke 03. 12. 2009. 22:37

Ja samo da najavim da cu svoja moderatorska prava ovde maksimalno koristiti, tako da sam neke poruke koje idu u offtopic vec obrisao.

Hvala na razumevanju.

Eniac 03. 12. 2009. 22:44

Cool za momke, ocekivalo se tako nesto obzirom na njihovu posetu i poziciju na trzistu, bice zanimljivo na tom trzistu u narednom periodu.

Vukašin 03. 12. 2009. 22:45

Ako je vest tacna, sto bi bilo sjajno, sve cestitke za tim Limunda.

Misko 03. 12. 2009. 22:45

@zira
Biznis model nesumnjivo radi, ali da imaju prihode - ne bih se složio, bar ne po onome što se vidi ovde http://pretraga.apr.gov.rs/RepsisPub...rnd=1199092753

ili imaju dobrog knjigovođu :)


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 18:46.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.