DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Flash (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Javascript flash player (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=8808)

akubra 01. 06. 2010. 20:54

Javascript flash player
 
http://smokescreen.us/demos/batdemo.html

zidoo 02. 06. 2010. 10:51

ovo bi apple mogao sponzorisati ;)

cvele 02. 06. 2010. 12:50

@zidoo nesto ipak mislim da ce da se trude da zabrane ;)

srdjevic 02. 06. 2010. 12:53

ironic
 
Pa ja mislim da bi mogli i JS da zabrane, pa da bude komplet. I u JS-u mogu da se pisu aplikacije, cudi me da ga jos nisu skembali lol

iki_xx 03. 06. 2010. 20:10

Nemoze ovo da zameni full flash player , pogotovo nece moci da isprati sledece iteracije flash player-a.

nixa 03. 06. 2010. 21:30

Realno je pointless :) nego cisto eto "moze im se".

Flash player u 10.1 verziji donosi jako lepe stvari, i najzad hardversku podrsku na osx :)

ivanhoe 03. 06. 2010. 21:44

koliko sam shvatio nije ideja da zameni flash, nego da oni mogu da pustaju svoje oglase na iSomething platformama

cvele 04. 06. 2010. 09:14

Onako, interesuje me. Da li postoji uredjaj koji spada u domen mobilnih na kome je uradjena podrska za flash, a da to radi kako bog zapoveda ?

skaarj 04. 06. 2010. 12:24

Recimo Nexus One (ili neki drugi uredjaji slicnog hardvera) sa Androidom 2.2. Ima na YouTube video demonstracija Farmvilla na n900 (doduse to je Flash 9.4). Znaci nije nemoguce.

Naravno da tu postoje ogranicenja i ne moze se ocekivati da radi bas sve glatko jer su to ipak uredjaji mnogostruko slabiji od PCa.

nixa 04. 06. 2010. 13:17

Imas na Brightcove kako su oni resili taj OpenScreen video player, prakticno im se ponasa isto player na mobilnom i na desctopu.


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 12:01.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.