![]() |
Preporuka za letovanje
Ne znam da li je bilo diskusije na ovu temu ali bih voleo da cujem vase preporuke gde provesti letnji odmor a da najvise odgovara malom detetu koji ce uskoro napuniti 20 meseci.
Interesuje me koju zemlju i destinaciju preporucujete i koji tip smestaja (hotel ili apartman) i koji tip letovanja (more, planina, banja). Isli bi avionom. Svidjaju nam se pescane plaze a mislimo i da je za decu to najbolje. Dvoumimo se izmedju Grcke npr. Halkidikija/Krfa ili Turske npr. Antalija/Alanja/Olu Deniz u septembru kada bi trebalo da su temperature prijatnije tamo. Da li na Istri ima pescanih plaza? Bio sam u Rovinju ali tamo nisam video. Koliko znam ima negde u Kvarneru, sto je blizu Pule. Hvala unapred. Preporuke ne moraju da budu iskljucivo za more, mogu i za planinu i banju. Gde vi planirate za leto? |
Prošle godine smo išli kolima na Tasos sa detetom tog uzrasta, apartman u hotelu, sa doručkom. Super je bilo.
Forum na putovanja.info je jako koristan, pogledaj/raspitaj se i tamo. |
Hvala Jablane, i Tasos je dobra opcija ali kada se ide kao sto ste vi sa kolima. Halkidiki je isto super izbor ali bi morali ici u sopstvenom aranzmanu do Soluna i posle prevoz do zeljenog mesta.
Da, Putovanja.info imaju dobar forum, nego sam mislio i geekove da pitam jer se tu moze onda ocekivati i neki smestaj sa wi-fi-jem npr. :) |
Rovinj, tamo ste za 6 sati autom, a mozete i avionom do Pule.
Predivna atmosfera, divno more, super drustvo i OK cene. Privatan smestaj potrazi na www.smjestaj.com.hr |
Kad već pomenu WiFi, jel uzimao neko grčke SIM kartice za data transfer? Kakva su iskustva?
Da li su ovi USB modemi koje recimo daje Telenor zaključani za mrežu ili slično, poput telefona, ili mogu da se koriste sa SIM karticama drugih operatra? |
budva, trokadero :D:D:D:D
Istra je po meni ekstra, nema onaj sabanski "trokadero" morski smek, opusteno je, odmor... Ostalo, na Jahorini je bila neka "akcija" pa je bilo iznajmiti fine apartmane za nesto malo para, samo mislim da OC gore ne organizuje nist, tak da nema sadrzaja nikakvog... |
Citat:
U Istri jedina "upotrebljiva" plaza je Moscenicka Draga, pored Opatije, sve ostalo je smesno u odnosu na Grcku. |
@mileusna, jedini koji imaju tako nesto u grckoj je wind.com.gr , radi sasvim korekno.Prosle godine su imali kao paket na 1gb dnevno, sada vidim da su stavili na sate :) kriza
|
Ja našao smještaj u Istri, 1.5km od plaže, bazen, roštilj, rentanje bajka, wifi... Ne bi me more vidjelo ali žena uze šerpu u ruku i krenu da me tlači.....
|
Istra nema pescanih plaza...sve ostalo ima... usluga, ambijent, odlican put i najbliza morska destinacija iz Bg, Ns...ako koristis apartman i sam spremas i kupujes po marketima nije puno skuplje u odnosu na ovde.
Za dete mozda najvaznije...klima je umerena i nema velikih vrucina kao na juznom Jadranu ili Egeju. |
Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 12:40. |