DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Domain Name Service (DNS) (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=45)
-   -   Domain Transfer Problem - Cheapies.com (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=9713)

tesla 20. 02. 2011. 20:26

Domain Transfer Problem - Cheapies.com
 
Imam registrovan .org domen na Cheapies.com. Iako sam sa njihovog web interfejsa otključao domen (Regitrar Lock), i dalje stoji 'CLIENT DELETE PROHIBITED, CLIENT TRANSFER PROHIBITED, CLIENT UPDATE PROHIBITED' već dva dana. Otvorio ticket pre 5 dana na njihovom Supportu, poslao e-mail supportu, ostavio nekoliko poruka na njihov broj telefona (uključuje se sekretarica, nikad se niko ne javlja), i do sada NIKAKAV ODGOVOR.

Pokrenu sam domain transfer preko Netfirms-a ali oni ne mogu ništa dok ovi 'kraljevi' iz Cheapies ne otključaju ručno domen jer im očigledno web software ne radi. Sa Cheapies sam dobio i EPP kod, ali ne vredi kad je domen i dalje zaključan.

Šta mi je raditi, čekati, ICANN prijava, ... ???

Cheapies.com :1020:

webarto 20. 02. 2011. 21:52

Jeftino ne znači i povoljno :) A prijavi ih kome god možeš... 5 dana je previše i za domaće hostove... Na 50webs.com odgovore u roku od 5 do 20min...

valeksic 21. 02. 2011. 00:42

Da li su u whoisu-u nalaze tvoji podaci?

Ovde možeš da prijaviš:

http://reports.internic.net/cgi/regi...lem-report.cgi

Please select your issue:

Registrar Customer Service

ili

Transfer Problems -
Auth Codes
Locked Domain
Fraudulent Transfer
Registrar Denied Transfer

tesla 21. 02. 2011. 01:13

1 Prilog(a)
Jeste, moji su podaci u Whois-u. A malopre sam i dobio mail od njihovog support-a:
Citat:

Thank you for submitting a support ticket. Our priority is customer satisfaction.

This email is to confirm that we have received your support ticket. While most tickets are resolved within 1-2 hours of submission, we recommend that you allow at least 24 hours for a response to be posted by a support team member.
Ovo stiže 5 dana od mog postavljanja ticket-a.

Bilo mi je i čudno od samog početka jer nije radio 'Publish Whois Details', a naravno ne radi ni 'Registrar Lock'.
Hvala na linku za prijavu, čekam 24h i onda šaljem prijavu.

tesla 23. 02. 2011. 03:03

Probao sam da ih prijavim ali Complaint Form sa InterNic-a mi kaže da:

Citat:

There has already been a complaint filed against this domain in the last week.
Izgleda da je NetFirms već pokrenuo to pitanje.


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 18:26.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.