DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Flash (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Flash tooltip (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=9759)

kalco 05. 03. 2011. 12:08

Flash tooltip
 
hi! zanimam me jer ima neko da mi da tutoriali ili source kod od ova ili slina na nju flash aplikacija?
http://www.flabell.com/flash/Flash-XML-Tooltip-307

Hwala puno :)

ajankovic 05. 03. 2011. 12:55

Off Topic: wtf!?

kalco 05. 03. 2011. 17:28

neki konkretan odgovor?

webarto 05. 03. 2011. 17:40

StOoOOo ne kUpIshh AppwikAcIju? Pošto tražiš source code...

A za tutorial potraži na Google, jer ih ima sličnih.

kalco 05. 03. 2011. 18:28

Citat:

Originalno napisao webarto (Napišite 96057)
StOoOOo ne kUpIshh AppwikAcIju? Pošto tražiš source code...

A za tutorial potraži na Google, jer ih ima sličnih.

kljucne reci za search?

McKracken 05. 03. 2011. 18:41

Ti si ozbiljan?

kalco 05. 03. 2011. 20:36

sta je tako cudno?Nisam pro pa pitam mislim da nisam pogresio forum...pitam kako da trazim na google to.Ako znate bio bi zahvalan da mi spodelite neki link whatever.

Hwala

McKracken 05. 03. 2011. 20:40

Widish, samo tweba da sppitas gwoogle "Flash XML Tooltip", aly tebE mrzi.

kalco 06. 03. 2011. 23:30

Hwala problem resen.


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 04:06.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.