DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Domain Name Service (DNS) (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=45)
-   -   GoDaddy tranfer domena (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=9823)

miljant 20. 03. 2011. 19:40

GoDaddy tranfer domena
 
Imam dva domena koja sam zakupio za drugog. Prošlu godinu sam ja platio, a on mi nije vratio novac. Sad hoću da mu prebacim domene, pa neka on sam brine o njima.

Negde sam pročitao da je moguć prenos domena između dva naloga na godaddy. Znam da je moguće uraditi tranfer i platiti godinu dana, ali mislim da se ovde radilo o besplatnom transferu između dva naloga.

Je li to moguće i ako jeste kako?

apex 20. 03. 2011. 20:31

imas u domain panelu za transfer domena, transfer je besplatan, jednostavno je samo pratis uputstva

Dusan Filiferovic 20. 03. 2011. 21:20

Change accounts opcija kad otvoris domen u manageru

miljant 21. 03. 2011. 01:39

Hvala, našao sam

Pedja 22. 03. 2011. 08:27

A što bi mu prebacivao domene ako ti je ostao dužan?
Kad mu ih daš, gubiš i poslednju šansu da ti plati.

mangia 22. 03. 2011. 10:58

Ja za takve koji ne plate, okačim dobrodošlicu na stranici i postavim srednji prst...

miljant 22. 03. 2011. 22:16

Tako to bude kad rodbini radite sajtove

Prvo me je gnjavio u sred ispitnog roka, kao šta je to tebi, pet minuta, ubaciš par slika, malo teksta i gotovo. Na kraju kad sam završio ištampao sam mu celi kod da vidi da baš i nije pet minuta. Još sam mu i dao hosting. Mene to ništa ne košta, a njemu sam učinio uslugu (Radi se o dva sajta koji imaju par poseta dnevno i uglavnom su statičke stranice). Zbog nečeg drugog smo se zakačili, a da su druge okolnosti ne bi mi bilo problem da mu produžim domene.

kickloop 23. 03. 2011. 03:46

^ Priča me podseća na ovo: http://www.igorvelickovic.com/06/01/dragi-prijatelji/


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 01:04.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.