DevProTalk

DevProTalk (http://www.devprotalk.com/index.php)
-   Flash (http://www.devprotalk.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Problem sa flash igricom (http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=9973)

Aleksandar.Ilic 29. 04. 2011. 12:03

Problem sa flash igricom
 
Poz
pravio sam backend za neku flash igricu, koja je tako uradjena da je ne moguce je zavrsiti za manje od 2min, medjutim stalno dobijam rezultate 1:50, 1:40.. pa mi nije jasno kako to rade :). Niti uspevam da nesto navatam u php :(.
Komunikacija se odvija putem amf-a, nije kriptovana. Ranije sam bio navatao neki nacin za zaustavljem igre kroz neki flash cheater koji menja direktno memorijske lokacije :), i onda tako rucno izmene rezultat, ali to lako sprecavam.

Da li neko ima neku ideju sta bi jos moglo da bude?

Hvala

ivanhoe 29. 04. 2011. 13:45

a jel mozete da ubacite u AMF neku foru da potvrdite autenticnost podataka? Tipa doda se jedno hash polje koje flash racuna u zavisnosti od ostalih vrednosti koje se salju, session_id-a i nekog tajnog kljuca...

Aleksandar.Ilic 29. 04. 2011. 14:20

hmm, meni je bilo palo na pamet da kriptujem podatke, ali mi flesher rekao da dosta komplikuje zivot.
Aj cu probam to sa hash-om :)
thnx

Mada me inace i zanimaju nacini kako uopste varaju :)

Milos Micic 30. 04. 2011. 10:27

Citat:

Originalno napisao Aleksandar.Ilic (Napišite 97963)
hmm, meni je bilo palo na pamet da kriptujem podatke, ali mi flesher rekao da dosta komplikuje zivot.
Aj cu probam to sa hash-om :)
thnx

Mada me inace i zanimaju nacini kako uopste varaju :)

Cheating Engine -jako koristan alat za varanje. Zaustavi se vreme ili ( uspori) kao sto si sam rekao svrlja se po memorijskim lokacijama. Za mem lokacije je dovoljno da promenis nacin na koji cuvas rezultat :1091:. Za vreme bi trebalo da ubacis neki free timestamp servis ili da povuces timestamp preko php-a na pocetku i na kraju igre.Nadam se da nije Dr. Oetker igrica =D.

Aleksandar.Ilic 30. 04. 2011. 10:49

Nije Dr. Oetker :D. A Cheating Engine sam prejebao bas sa timestampovima :). Ali se pojavio neki novi nacin varanja. Videcu odmah posle praznika ovo sa hash-ovima da implementiram da cekam sledeceg manijaka koji vara za nagradu od 200din :D


Vreme je GMT +2. Trenutno vreme je 07:10.

Powered by vBulletin® Verzija 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © DevProTalk. All Rights Reserved.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na Sajtu su vlasništvo onoga ko ih je kreirao, a ne DevProTalk.com, tako da ne morate da se oslanjate na njih.
Autori poruka su jedini odgovorni za ovakve sadržaje. DevProTalk.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između registrovanih članova.
Web sajt može sadržavati linkove na druge web sajtove na Internetu ili neke druge sadržaje. Ne kontrolišemo niti podržavamo te druge web sajtove, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija. DevProTalk.com drži i čuva druga prava vlasništva na web sajtu. Web sajt sadrže materijale zaštićene copyright-om, zaštitne znakove i druge informacije o pravu vlasništva ili softver. Članovi mogu poslatu informacije zaštićene pravima vlasništva njihovih nosilaca i ona ostaju zaštićena bez obzira da li su oni koji prenose te informacije to naveli ili ne. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo DevProTalk.com, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite DevProTalk.com ili članovima DevProTalk.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.