Citat:
Originalno napisao McKracken
Najociglendije je to da ste "dzabe krecili" jer je pitanje samo vremena dok ne ostanete bez domena.
|
Pozdrav McKracken,
Ne sekiram se ja za domain, drzim zvanicno fransizu fansajtova
World of Warcraft - WoW-Serbia.com
Diablo - diablo.rs
Starcraft - starcraft.rs
Blizzard mi inace nije pravio problem vec 2 godine za domain, obzirom da komunisiram sa njima preko maila office(at)blizzard.rs + na njihovim zvanicnim sajtovima se linkuje i moj sajt.
Valjda nisam maler da me diraju zbog shop-a
Citat:
Shop kao shop jako lepo izgleda i ovo je definitivno nešto što treba ljubiteljima blizzard igara kod nas (#sc2nerd)
Ono što upada u oči jeste da sajt nije asociran sa blizzadom ili sa nekim lokalnim distributerom (aka computer land...) tako da nije jasno ko je prodavac ovde...
Koliko vidim neke stranice su još i izradi i nadam se da ćete do tada i jasno staviti do znanja ko je prodavac i srediti partnerstva.
|
Sajt nije asociran sa blizzardom, podrzavaju nas u projektu. Cak cemo podeliti par proizvoda (koje mi je blizz poslao) kad budemo otvorili sajt,.
Prodavac jos nije poznat ni meni, jer sam trenutno u pregovorima. Ovde se radi vise o imenu + SEO, tipa na google diablo 3 srbija ili wow game card sve govori.
Citat:
Samo me buni ovo "Serbian Gaming Community". Da li je ovo online prodavnica ili community?
|
Da se izmeniti nije problem