Pogledajte određenu poruku
Staro 18. 01. 2012.   #41
Aleksandar.Ilic
old school
Expert
 
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Poruke: 464
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
Aleksandar.Ilic is on a distinguished road
Default

gle, velicina poreza je nesto sto se ocenjuje na osnovu odnosa koliko placas i sta dobijas. Mnogi od nas kukaju ali istovremeno i radimo. Drugo kod nas se radnicima daje neto plata a ne bruto. I ne bi se niko zalio da se daje bruto plata pa radnik radi sa tim sta hoce. Ionako su sve pare njegove, i po meni njegova stvar sta ce uradi sa tim.
I kao sto rekoh, dok god nista ne dobijamo za pare koje dajemo za porez, kukacemo da je veliki, pa makar bio 1%. To je poenta

I zamisli kad bi 60% nacije kukalo drzavi da nesto ne valja i kad bi 60% nacije trazilo da se nesto promeni . Ovako kuka nas nesto malo i neki se trude i lobiraju za promene, a vi ostali nas vucete natrag i vicete: sta se vi zalite.. vi ste svi kriminalci i treba da placate velike poreze..

btw, ako je ovaj manijak uradio nesto sto je protiv zakonito, i treba da ide na robiju.

Ali ostaje zanimljiva cinjenica da drzava oprasta svim drzavnim preduzecima sto ne placaju doprinose.. oprasta Maxiju sto ima, cak i do 40% nefiskalizovanih kasa (a malog trgovca odma zatvara). Ostaje cinjenica da drzava u roku od par meseci blokira racun firmi koja ne plati doprinose i porez. A ovi veliki duguju godinama.. Aj mi to objasni..
I da. Nemam nameru da branim ovog dok god ne dobijem informacije da je uhapsen bez razloga.. A za sada deluje da je i te kako zajebao stvari.. jebiga.. takva mu je karma
__________________
Vesti sa juga --- BizBuzz
--- Vas mali oglas
Aleksandar.Ilic je offline   Odgovorite uz citat
3 članova zahvaljuje Aleksandar.Ilic za poruku: