Pogledajte određenu poruku
Staro 04. 02. 2012.   #1
Davor Vlajkovic
profesionalac
Qualified
 
Datum učlanjenja: 16.05.2006
Poruke: 139
Hvala: 72
1.111 "Hvala" u 26 poruka
Davor Vlajkovic is on a distinguished roadDavor Vlajkovic is on a distinguished roadDavor Vlajkovic is on a distinguished roadDavor Vlajkovic is on a distinguished roadDavor Vlajkovic is on a distinguished roadDavor Vlajkovic is on a distinguished roadDavor Vlajkovic is on a distinguished roadDavor Vlajkovic is on a distinguished roadDavor Vlajkovic is on a distinguished road
Smile Specijalna ponuda za besplatno oglašavanje poslova

Poštovani,

Povodom pokretanja www.dobarposao.com, novog sajta za zapošljavanje, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo pripremili specijalnu ponudu samo za članove domaće IT zajednice (ES&DPT).

POTPUNO BESPLATNO OGLAŠAVANJE POSLOVA DO KRAJA 2012.!

Promotivni paket uključuje:

- Profil vaše kompanije (logo, kontakt podaci i kraći tekst o kompaniji)
- Oglašavanje neograničenog broja poslova na sajtu www.dobarposao.com
- Osnovna promocija oglašenih poslova na društvenim mrežama

Ovim gestom želimo da vam pokažemo šta sve možemo da učinimo za vas kako bismo vam olakšali i pojeftinili proces zapošljavanja novih kadrova, kao i usluge brendiranja vaše kompanije kao poželjnog poslodavca.

Ako ste zainteresovani, molimo da nam dostavite vaše promo materijale (logo + kraći tekst o kompaniji, po želji i tekstove oglasa) na devprotalk@dobarposao.com.


Stojim vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i konsultacije. U iščekivanju vašeg odgovora, srdačno vas pozdravljam.


S poštovanjem,


Davor Vlajković
DobarPosao.com
Davor Vlajkovic je offline   Odgovorite uz citat