Pa da niko ne naseda, niko se nebi ni bavio time, niti bi sajtovi obracali pažnju na to. Ponovo pričaš iz ličnog iskustva a ne gledaš širu sliku.
Evo primera sa Romance Cafe. Neka devojka se navodno muva se nekim tipom i posle par meseci dopisivanja on odluči da je pozove da dođe. Ona (naravno) nema za avioinsku kartu pa on, zaljubljeni džentlmen, šalje pare i to je bio njihov poslednji kontakt. Posle mi čovek kuka: "kako da je nađem?". Šta da mu kažem? Sorry, što si glup? Šta će čovek kada se zaljubio
Ja bih tada voleo da sam imao neki tool da mogu da pronađem tu osobu, neki globalni identitet i abuse prijava bi sigurno pomogla.
Onda, one situacije kada se registruju pa kažu da žive u nemačkoj, a u stvari čuči negde u nekom kućerku na klizištu u Umci i peca naivne...
Ono što hoću da ti kažem je da bi tako nešto ne samo pomoglo korisniku, nego i vlasnicima sajtova pa i svim drugim korisnicima. Ja bih na primer dozvolio da se uloguju na 2 načina:
1. standardno
2. preko tog identiteta (moramo da se dogovorimo za neko ime

)
U oba slučaja bi imao sva prava, samo što bih za drugi slučaj, pored njegovog profila stavio neku markicu tipa "Autorizovan" ili "ovaj bar ne laže ko je i odakle je "...